ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Θα μετρήσει η διαφορά"

Ντρούκερ: "Θα μετρήσει η διαφορά"
Ταπούτος

Η άσχημη εικόνα του Άρη στην άμυνα, τα πολλά λάθη αλλά και η άσχημη ψυχολογία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, κόστισαν την ήττα από τη Λε Μαν, σύμφωνα με τον προπονητή των "κίτρινων" Σαρόν Ντρούκερ.

" Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν όπως έπρεπε αφού δεχθήκαμε πολλούς πόντους και αυτό ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης επικοινωνίας στην άμυνα", είπε αρχικά ο Ισραηλινός κόουτς του Άρη.

" Αν δει κάποιος την αξιολόγηση θα έπρεπε να ήμασταν μπροστά με 10 πόντους κάτι όμως που δεν συνέβη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και η δύναμη της έδρας με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί η τελική διαφορά".

Όσον αφορά στην εικόνα της ομάδας του είπε: " Μία εβδομάδα πριν παίξαμε πολύ καλά με την Μπουντιβέλνικ αλλά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μας έσπρωξε προς τα κάτω στην ψυχολογία. Θα πρέπει να γυρίσουμε στα βασικά και να δουλέψουμε στην άμυνα υποστηρίζοντας τους παίκτες".

Σχετικά με τα λάθη της ομάδας του τόνισε: " Είχαμε κάποιες κακές κατοχές και κάναμε ανόητα λάθη. Είχαμε 17 από τα οποία ήρθαν πέντε κλεψίματα των αντιπάλων μας. Κάναμε βήματα και χάσαμε εύκολα καλάθια. Έπρεπε να ελέγξουμε τις κακές στιγμές και να μην επηρεαστούμε από αυτές κάτι που δεν καταφέραμε".

Τέλος, για το κυνήγι της πρόκρισης σημείωσε: " Η διαφορά πόντων θα μετρήσει πάρα πολύ γιατί είμαστε τέσσερις ομάδες παρόμοιου επιπέδου".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λε Μαν, Τζον Ντέιβιντ Τζάκσον, είπε: " Ήταν μια σημαντική εντός έδρας νίκη για μας. Μετά το νικηφόρο σημερινό αποτέλεσμα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".

"Κλειδί για τη σημερινή μας νίκη ήταν η πολύ καλή άμυνα που παίξαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ