ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Το καλύτερο που μπορούμε"

Ντρούκερ: "Το καλύτερο που μπορούμε"
Ομαδική

Με μία πρωινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (11/12, 17:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Ο Σαρόν Ντρούκερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του εν όψει ενός παιχνιδιού που όπως τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

" Πάντα μας ενδιαφέρει πως θα προετοιμαστούμε εμείς. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο", δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Φυσικά γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου αλλά η δέσμευσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Έτσι κι αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα".

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαραλαμπίδης πρόσθεσε: " Αυτό που θα επιδιώξουμε στον αυριανό αγώνα είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

"Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να επιβάλλει το ρυθμό του. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", κατέληξε ο 34χρονος γκαρντ του Άρη.

Το βράδυ η Γ. Σ. της ΣΑΡΙΣΑ

Τέλος, για το βράδυ της Παρασκευής (10/12, 20:00) είναι προγραμματισμένη η ιδιαίτερα σημαντική συνέλευση της ΣΑΡΙΣΑ στα γραφεία της ΚΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ