ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Το τρένο ξεκινάει"

Ντρούκερ: "Το τρένο ξεκινάει"

Ο Σαρόν Ντρούκερ φρόντισε να δείξει από την πρώτη κιόλας προπόνηση ότι φέτος περιμένει τους παίκτες του Άρη, πολύ σκληρή δουλειά.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και φρόντισε αυτό να το κάνει ξεκάθαρο προς τους παίκτες του Άρη ο Σαρόν Ντρούκερ για το τι τους περιμένει στην νέα αγωνιστική περίοδο από χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο στην πρώτη προπόνηση.

Ο Ισραηλινός τεχνικός τι κι αν ήταν μόλις η πρώτη προπόνηση μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους έδειξε τις διαθέσεις του. Δύο ώρες γεμάτες από μπάσκετ με κανέναν τους μετά το τέλος τους να μην μπορούσε να πιστέψει το τι είχε προηγηθεί.

Ασταμάτητο τρέξιμο πάνω κάτω στο παρκέ λες και ήταν μία προπόνηση στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με συστήματα και την συνέχεια να δόθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 για άλλη μία ώρα με νέο ραντεβού για τις 19:00 και πάλι στο Αλεξάνδρειο.

Ο Ντρούκερ μάλιστα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της χθεσινής πρώτης του προπόνησης στην ομιλία του προς τους παίκτες του θέλησε να τους δώσει το στίγμα του. «Το τρένο ξεκινάει», τους είπε για να τους δώσει να καταλάβουνε αμέσως μετά το τι εννοούσε ξεκαθαρίζοντάς τους πως αισιοδοξεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Το πώς; Με την άφιξη του Αμερικανού Ντάνστον και την απόκτηση ενός ακόμη ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα αλλά και την απόκτηση δύο ακόμη κοινοτικών. Ο ένας εξ αυτών δύσκολα να είναι ο διεθνής Βούλγαρος σμολ φόργουορντ Φιλίπ Βιντένοφ θέση στην οποία μάλλον θα αποκτηθεί ο τρίτος Αμερικανός.

Κι όσο τέλος για το πρόγραμμα της προετοιμασίας; Η αποστολή του Άρη θα μεταβεί την Δευτέρα στον Άγιο Νικολάο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 του μήνα για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και στις 31 θα μεταβεί στο Μπόρμιο της Ιταλίας για σειρά φιλικών παιχνιδιών μονταρίσματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ