ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Τον καλύτερό μας εαυτό"

Ντρούκερ: "Τον καλύτερό μας εαυτό"
Ντρούκερ INTIME SPORTS

Με τον Φάνη Κουμπούρα να δίνει το παρών στην αποστολή του Άρη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει αύριο στην Αθήνα τον Ίκαρο Καλλιθέας (15/01, 17:00).

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.

Κι όσο για τον Σαρόν Ντρούκερ φρόντισε στο διήμερο που μεσολάβησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης για ένα νέο ξεκίνημα.

" Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε. Και για το λόγο αυτό στον αυριανό αγώνα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό", τόνισε ο προπονητής του Άρη στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Όσο για τον Κώστα Σλούκα ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη σημείωσε: " Είναι πολύ σημαντικός αγώνας ο αυριανός κόντρα στον Ίκαρο στην Αθήνα".

"Αυτό γιατί δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος με νίκη".

Από την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ σημείωσε: "Μετά την εμφάνιση που κάναμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο και χαλάσαμε την καλή αγωνιστική μας εικόνα όπως και τη βαθμολογική μας θέση, έπειτα από τα παιχνίδια με το Μαρούσι και την ΑΕΚ, πρέπει να πάμε στο αυριανό ματς με μεγαλύτερη συγκέντρωση και θέληση για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο όσο το δυνατόν καλύτερα".

Για να συνεχίσει: " Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αύριο γιατί ο Ίκαρος είναι μια αξιόλογη ομάδα. Εμείς πρέπει να αφήσουμε την άσχημη ήττα με τον Πανιώνιο καθώς και την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμαστε και να μπούμε αποφασισμένοι ώστε να δείξουμε τι αξίζουμε ως ομάδα.

Παρά τις χαζές ήττες που κάναμε στην έδρα μας ξέρουμε πολύ καλά ότι τέτοιου είδους παιχνίδια εκτός έδρας κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους είναι αυτά που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο που έχουμε", κατέληξε ο Ταπούτος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ