ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Τώρα το Κύπελλο"

Ντρούκερ: "Τώρα το Κύπελλο"
Ντρούκερ

Μεταμορφωμένη χαρακτήρισε την Ακαντέμικ ο Σαρόν Ντρούκερ, που τόνισε ότι πλέον στο μυαλό όλων είναι η αναμέτρηση για το Κύπελλο.

Ο τεχνικός των "κίτρινων" μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Κώστα Σλούκα, που παρακολούθησε το ματς με πολιτικά από τον πάγκο.

"Η Ακαντέμικ ήρθε εντελώς διαφορετική σήμερα. Ο Χιθ έβαλε 23 πόντους ενώ ο Καμπάλα έπαιξε λίγο στη Σόφια και σήμερα έκανε ζημιά. Είναι καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε", είπε αρχικά ο Ισραηλινός κόουτς.

" Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, τώρα έχουμε μπροστά μας αυτόν του Κυπέλλου. Σε σύγκριση με το περασμένο ματς οι διαφορές ήταν πολλές και έπρεπε να βρούμε λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλαμε την πρόκριση και την πήραμε".

Για την τοποθέτηση του Πι Τζέι Τάκερ στη θέση του σέντερ στην άμυνα, είπε: " Το σκεφτήκαμε πριν από το ματς, ο Τάκερ ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να κοντράρει στη δύναμη τον Καμπάλα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα: " Τον ξέρω πολύ καλά από τα ματς των μικρών Εθνικών Ομάδων. Από την πρώτη μέρα που ήρθα είπα μήπως μπορούμε να τον αποκτήσουμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους Ελληνες πλέι μέικερ και είμαι χαρούμενος που θα τον έχουμε μαζί μας. Είναι παίκτης και χαρακτήρας που μας ταιριάζει".

Ο Ισραηλινός απέφυγε να μιλήσει για ενδεχόμενη ενίσχυση: " Δεν είναι υπεύθυνο να μιλάμε για το ρόστερ λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και δεν πρέπει να το υπερβούμε. Αν χρειαστεί κάτι θα το κοιτάξουμε αλλά πρώτο μέλημα είναι πώς θα λειτουργήσουμε με τον Σλούκα".

Τέλος, ο κόουτς της Ακαντέμικ, Γιόβισα Αρτσιτς, δήλωσε: " Στο τέλος μπερδσευτήκαμε και κάναμε λάθος επιλογές. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Θέλαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και το πετύχαμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ