ΑΡΗΣ

Ο Αγγέλου για τα μυστικά του μπάσκετ

Ο Αγγέλου για τα μυστικά του μπάσκετ

Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και έλυσε πολλές απορίες ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος μίλησε σε εκκολαπτόμενους αθλητικούς συντάκτες το πρωί της Πέμπτης (19/12)

Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (19/12) ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, προκειμένου να μιλήσει στους "εκκολαπτόμενους" αθλητικούς συντάκτες και ρεπόρτερ για τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο κόουτς δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων από τους νεαρούς σπουδαστές που αφορούσαν τον Άρη, την Εθνική ομάδα, την εμπειρία του ίδιου και φυσικά τον επερχόμενο ημιτελικό με τον Πανιώνιο στο “Nick Galis Hall”.

Αναφέρθηκε στο τρίπτυχο που ο ίδιος ακολουθεί στη ζωή του. Συνεχές ενδιαφέρον και ενασχόληση με το αντικείμενο, προσπάθεια στο να αποδείξει κάποιος ότι μπορεί να τα καταφέρει και, τέλος, ειλικρίνεια, κοιτώντας τους ανθρώπους στην καρδιά και στην ψυχή.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, σημείωσε ότι ο αντίπαλος διαθέτει πλήρες ρόστερ και παίζει δυνατή άμυνα, στοιχεία που θα προσπαθήσει ο ΑΡΗΣ να περιορίσει. Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς και για το «στοίχημα» να αναλάβει τον ΑΡΗ.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Αγγέλου παρέλαβε και τιμητική πλακέτα από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ