ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αγώνας του Παπαλουκά και η επιστροφή Τσίλντρες

Ο αγώνας του Παπαλουκά και η επιστροφή Τσίλντρες
Τσίλντρες INTIME SPORTS

"Θα γυρίσει στο ΝΒΑ ο Τσίλντρες" γράφουν στις ΗΠΑ, αγώνας δρόμου για τον Παπαλουκά ως το τζάμπολ

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν τον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής. Παρότι οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους πράσινους στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης όρισε την προπόνηση στη μία το μεσημέρι, ώστε να δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες του.
Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι εδώ και 10 μέρες ο Ολυμπιακός έχει δώσει τρία παιχνίδι, το ένα πιο σκληρό και απαιτητικό από το άλλο, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πειραιά με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο τραυματίες, κάνει αναγκαία τη χαλάρωση των υπολοίπων πριν το τέταρτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις απουσιάζουν. Όπως απουσίασαν και πριν το τρίτο ματς στο ΣΕΦ, αλλά και μετά από αυτό. Αυτή η... πολιτική των τελευταίων ημερών είναι κάτι που χαρακτηριίζει τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού που προτιμάει να κάνει αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο και να αφήσει τα λόγια και τις υποσχέσεις, που έτσι κι αλλιώς φέτος δεν του βγήκαν σε καλό.

"Ο Τσίλντρες θα επιστρέψει στο ΝΒΑ"

Σύμφωνα με τη New York Post και τον αρθρογράφο Πίτερ Βέσεϊ, ο Τζος Τσίλντρες θα επιστρέψει στην πατρίδα του και το ΝΒΑ την επόμενη σεζόν: "Οι πηγές μου λένε ότι ο Τζος Τσίλντρες θα γυρίσει στο ΝΒΑ, αλλά όχι στους Ατλάντα Χοκς, αφού την τελευταία φορά είχε έρθει σε σύγκρουση με τον κόουτς Μάικ Γουόντσον" γράφει ο Βέσεϊ στο κείμενό του.

Ποια είναι αλήθεια; Το σίγουρο είναι ότι ο Τζος Τσίλντρες παρά τα όσα υποτίθεται δήλωσε για τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό, τη λειτουργία του και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ενώ πολύ συχνά τονίζει ότι τον στήριξαν πρακτικά και ψυχολογικά όταν τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να μεταβεί στις ΗΠΑ για να εγχειριστεί.

Ο Αμερικανός έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά πάντε με όρο να μπορεί να φύγει για ομάδα του ΝΒΑ, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε ή να κάνουμε προβλέψεις, όταν η ομάδα του Πειραιά έχει ένα ακόμη τουλάχιστον ματς μπροστά της.

"Χρόνια πολλά Ίαν"

Ο Ίαν Βουγιούκας έκλεισε την Κυριακή τα 24 χρόνια του και δέχθηκε τις ευχές όλων των ανθρώπων του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για την προπόνηση. Ο Έλληνας σέντερ, βλέπει το όνομά του τελευταία, να συνδέεται με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (υπό τη μορφή δανεισμού), αλλά περιμένει κι αυτός να τελειώσει η αγωνιστική περιόδος για να μάθει το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ