GAME NIGHT

Ο Αϊζέια Κάναν στην Game Night: "Ο κόουτς Αταμάν είπε κάτι ασεβές και του απάντησα, ο Σλούκας ήρθε και με έσπρωξε, τον έσπρωξα κι εγώ"

Ο Αϊζέια Κάναν
Ο Αϊζέια Κάναν

Ο Αϊζέια Κάναν μίλησε στον Αλέξανδρο Τρίγκα και την εκπομπή Game Night για το σπουδαίο και δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της EuroLeague, εξηγώντας τι συνέβη με Σλούκα και Αταμάν.

Ο Αϊζέια Κάναν ήταν ένας από τους πέντε μεγάλους πρωταγωνιστές του σπουδαίου διπλού που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην ντερμπάρα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και μίλησε στον Αλέξανδρο Τρίγκα, για λογαριασμό της Game Night. Ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε μάλιστα τι συνέβη με τον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν μπροστά στον πάγκο του τριφυλλιού 2'35" πριν την ανάπαυλα.

Για το επίπεδο του αγώνα που έμοιαζε με playoffs αν και ήταν μόλις το πρώτο ματς της σεζόν: "Υπάρχει πάντα ενθουσιασμός σε αυτά τα παιχνίδια. Βγήκαν στο παρκέ και έριξαν την πρώτη "γροθιά",με την ώθηση του κόσμου, αλλά εμείς μείναμε ενωμένοι και απαντήσαμε σε κάθε "χτύπημα".

Για τη γεύση που άφησε ο χαμένος τελικός με τη Ρεάλ: "Μας άφησε πικρή γεύση το τέλος της περσινής χρονιάς. Το είχαμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι και θέλουμε να έρθουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε και φέτος στο Final Four. Προσθλεσαμε κάποια κομμάτια. Όσο παίζουμε μαζί, παίζουμε καλή άμυνα και ακούμε όσα λέει ο κόουτς, εμπιστεύομαι τις πιθανότητές μας".

Για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ αυτού και του Κώστα Σλούκα μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού: "Όχι. Στεκόμουν εκεί και προσπαθούσα να ακούσω. Ο Σλούκας ήρθε και με έσπρωξε, τον έσπρωξα κι εγώ, κι αυτός έπεσε πάνω στον Αταμάν. Ο κόουτς εκνευρίστηκε, μου είπε κάτι ασεβές κι εγώ απάντησα ως άντρας προς άντρα. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι, αν δεν με σεβαστείς, θα απαντήσω. Αυτό ήταν όλο. Τον σέβομαι πολύ ως προπονητή. Είμαι ανταγωνιστής, τα αφήνω όλα στο παρκέ. Εκτός παρκέ είμαι ένας καλός τύπος, οικογενειάρχης και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει".

Δείτε την Game Night:

TAGS GAME NIGHT EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ