ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αφήνει την Παρτίζαν και μετακομίζει σε ομάδα εκτός της EuroLeague

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αφήνει την Παρτίζαν και μετακομίζει σε ομάδα εκτός της EuroLeague
ABA LEAGUE/ IGKOKEA M:TEL/ MARIJA VURUNA

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αφήνει την Παρτίζαν και την EuroLeague για να μετακομίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη VTB League, σύμφωνα με τη MozzartSport.

Έτοιμος να εγκαταλείψει την Παρτίζαν και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι ο Αλέκσα Αβράμοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος γκαρντ, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και για την επόμενη σεζόν, βρέθηκε στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Παρί, όμως τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του σε ομάδα που δεν αγωνίζεται στην EuroLeague.

Όπως αναφέρει η MozzartSport, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσέγγισε τον Αβράμοβιτς και εκείνος αποδέχθηκε την πρότασή της, με το deal να αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η ρωσική αρκούδα έκανε, μάλιστα, κρούση και στην Παρτίζαν, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ και αναμένεται να καταβάλει 400.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Τη σεζόν 2023/24 ο Αβράμοβιτς μέτρησε 10.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 18'36" συμμετοχής σε 24 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τη διαφαινόμενη, δε, αποχώρηση του Αβράμοβιτς, η Παρτίζαν αναμένεται να πάει σε ολικό rebuild, αφού ο μόνος παίκτης που θα παραμείνει τελικά από το περσινό ρόστερ, θα είναι ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θυμίζουμε πως ο σερβικός σύλλογος έχει ανακοινώσει τους Φρανκ Ντιλικινά, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ίφε Λούντμπεργκ, ενώ έχει συμφωνήσει -χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο- με τους Στέρλινγκ Μπράουν, Αϊζάια Μάικ, Καρλίκ Τζόουνς, Άιζακ Μπόνγκα, Μάριο Νάκιτς, Άριαν Λάκιτς, Ταϊρίκ Τζόουνς και Μπράντον Ντέιβις.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ