ΑΡΗΣ

Ο Αλεξανδρής ζήτησε Κόλεμαν

Ο Αλεξανδρής ζήτησε Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραμένει προπονητής του Άρη και όπως όλα δείχνουνε θα παραμείνει και μετά το απόγευμα ενώ στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο ζήτησε την απόκτηση του Τζερόμ Κόλεμαν.

Ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι ο παίκτης που ζήτησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο όπου έκανε ξεκάθαρη την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ του.

Του Αμερικανού γκαρντ που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Ρέθυμνο οπότε δεν απαιτείται το letter of clearance του ενώ η πρώτη του παρουσία σε αυτό ήταν πρόπερσι με τον Ηρακλή.

Το απόγευμα εξάλλου όλα δείχνουνε πως θα κλείσει το κεφάλαιο της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Άρη, με την παραμονή του και όχι με την απομάκρυνσή του, αφού αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Αλεξανδρής ενώπιον των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης και απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, τοποθετήθηκε για την εικόνα του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι μία μέρα πριν, το απόγευμα της Κυριακής, στο Ρέθυμνο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης έχασε με 68-50 και είχε βρεθεί να χάνει με 58-29 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και 60-31 στο ξεκίνημα του τέταρτου. Ο Αλεξανδρής έκανε ξεκάθαρο πως το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα με έξι ξένους παίκτες και στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε με πέντε.

Σε αντίθεση με τον Άρη που διαθέτει ουσιαστικά πέντε Έλληνες παίκτες που γνωρίζουνε την Α1 και έναν κοινοτικό τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς με εμπειρία σε αυτήν και από την περσινή χρονιά ως παίκτης της Καβάλας. Κι αυτό εξαιτίας της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA που δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί η άρση της.

Στην θέση του έμπειρου τεχνικού περί ενίσχυσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έκανε ξεκάθαρο ουσιαστικά πως το μπάτζετ που είχε οριστεί έχει σχεδόν δαπανηθεί. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρειαστεί η εύρεση επιπλέον πόρων για νέα υπέρβαση μετά από αυτή που είναι αλήθεια ότι χρειάστηκε να γίνει για την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο Αλεξανδρής παρά την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη επιθυμεί πλέον και την απόκτηση του Τζερόμ Κόλεμαν για να έχει τέσσερις παίκτες στις θέσεις 1 και 2 μαζί με τους Πάσαλιτς και Καραποστόλου και μία ακόμη λύση τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Κι όσο για τον Στεφάν Νάτσφεϊ συνεχίζει να αποτελεί ο διακαής του πόθος αλλά παρόλα αυτά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί.

Κι αν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, έχει χαρακτηριστεί ως κρίσιμο για το μέλλον του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας όλα δείχνουνε πως δεν θα υπάρξει απομάκρυνσή του. Με το σίγουρο να είναι πως ο έμπειρος τεχνικός δεν σκέφτεται την παραίτησή του αλλά αν συνεχίσει με τα όπλα που έχει στην διάθεσή του την προσπάθειά του.

Κι όσο για την επίτευξη την στιγμή αυτή από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης της απομάκρυνσής του Αλεξανδρή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπορεί να γίνει μόνο με την καταβολή των χρημάτων της αποζημίωσής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ