ΑΡΗΣ

Ο ΑΝΤ1 και ο Τσαλδάρης

Ο ΑΝΤ1 και ο Τσαλδάρης
Ομαδική με Ματσόν

Συζήτηση με ανθρώπους του ΑΝΤ1 για τα τηλεοπτικά είχε ο Δαμιανίδης. Την Παρασκευή έχει ραντεβού για Τσαλδάρη

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος του ταξιδιού του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη στην Αθήνα. Η συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ1 έγινε το μεσημέρι μέσα σε πολύ καλό κλίμα και είχε ως θέμα την ανανέωση ενόψει της επόμενης σεζόν.
Να διατηρήσει δηλαδή ο ΑΝΤ1 στην κατοχή του τα δικαιώματα της ΚΑΕ Άρης για τα εντός έδρας παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Eurocup. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και το πιο πιθανό είναι να έχει θετική κατάληξη.

Όσο για το επόμενο και πιο σημαντικό ραντεβού του κυρίου Δαμιανίδη, είναι αυτό της Πέμπτης με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Τσαλδάρη, Τάσο Δελημπαλταδάκη, για την παραμονή του παίκτη στον Άρη.

Ένα θέμα για το οποίο οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει πριν από το Πάσχα και απομένει να φανεί αν η δεδομένη από κοινού επιθυμία για συνεργασία θα μετουσιωθεί σε "γάμο". Το σίγουρο είναι ότι για τον Τσαλδάρη ενδιαφέρεται και ο Πανελλήνιος χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα συμφωνίας.

Η συνάντηση Τζεβελέκη-Ματσόν
Όσο για το ραντεβού της Πέμπτης μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη με τον Αντρέα Ματσόν στα γραφεία της ΚΑΕ, θα γίνει έναν ακριβώς χρόνο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για συμβόλαιο δύο ετών (11/06/2008).

Σε αυτό οι δύο άντρες θα μιλήσουν για την παραμονή του Iταλού στην άκρη του πάγκου την οποία αναμένεται να οριστικοποιήσουν και θα κάνουν μία πρώτη κουβέντα για την επόμενη χρονιά.

Κατά τ' άλλα απομένει να φανεί ποιο θα είναι το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται μειωμένο σε σχέση με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Επίσης, ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ μαζί με τους Κλαρκ, Αργυρόπουλο, Μπάρλο, Μπετς, Σκορδίλη και Παπανικολάου.

Ο Ράιτ μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα είναι εκτός πλάνων και η περίπτωση του Γκαβέλ θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες, όπου το πιο πιθανό είναι να του προταθεί μείωση, κάτι που θα γίνει και με τον Τσαλδάρη. Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις των Ηλιάδη και Αγαδάκου που δύσκολα θα μείνουν. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Σπένσερ Νέλσον.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ