ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Αντετοκούνμπο κράτησε την υπόσχεσή του στον Παπανικολάου και έφερε παπούτσια για όλη την Εθνική

Ο Αντετοκούνμπο κράτησε την υπόσχεσή του στον Παπανικολάου και έφερε παπούτσια για όλη την Εθνική
PRINTSCREEN

Από ένα ζευγάρι Zoom Freak 6 έφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε κάθε μέλος της Εθνικής Ελλάδας, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε τον λόγο του και τον τήρησε. Ο Κώστας Παπανικολάου τον είχε "παρακαλέσει" να του φέρει καινούργια παπούτσια ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Greek Freak δεν θα μπορούσε να χαλάσει χατίρι στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Βέβαια, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, δεν ικανοποίησε μόνο το αίτημα του Παπανικολάου, αλλά έφερε από ένα ζευγάρι των νέων του Zoom Freak 6 σε όλα τα μέλη της επίσημης αγαπημένης (σσ. κάτι που συνηθίζει να κάνει πάντα για τους συμπαίκτες του).

"Πάμε πρώτα με τον αρχηγό. Παπαγιάννης. Bip-Papa ή Mini-Brook Lopez. Δίνω τη σκυτάλη στον επόμενο μεγάλο ψηλό του NBA, τον επόμενο Μπρουκ Λόπεζ. Το λέω φωναχτά αυτή τη στιγμή. Είπες ότι θέλεις να γίνεις σαν εμένα (σσ. απευθυνόμενος στον Καλάθη). Όποιος κάνει unfollow τον Λαρεντζάκη και κάνει follow εμένα, θα του δώσω παπούτσια. Αυτά είναι τα χρώματα του πατέρα μου", φαίνεται να λέει μεταξύ άλλων ο Γιάννης την ώρα που μοίραζε τα παπούτσια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ