ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο απολογισμός του Ίγκνας Μπραζντέικις και τα highlights του από την νίκη του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και πενταδάτος και θετικός ο Ίγκνας Μπραζντέικις στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Δείτε στατιστικά και highlights του Λιθουανού περιφερειακού.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/11), οι απουσίες των Λουκ Σίκμα - Νίκολα Μιλουτίνοβ ανάγκασαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αλλάξει τα πλάνα του για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον ΠΑΟΚ. Ο coach του Ολυμπιακού έβγαλε από την αρχική πεντάδα τον Κώστα Παπανικολάου για να του δώσει το ρόλο του δεύτερου πάουερ φόργουορντ πίσω από τον Άλεκ Πίτερς και έβαλε στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Τόμας Γουόκαπ και τον Αϊζέια Κάναν, τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Λιθουανός έμεινε για 25:24 στο παρκέ, ήταν θετικός και μέσα από τέτοιους αγώνες θα κάνει βήματα προς τα εμπρός για να εξελιχθεί σε σημαντικό μέλος του ροτέισον. Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Μπραζντέικις είχε 14 πόντους (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και τρία κερδισμένα φάουλ, δεν εκβίασε σουτ, ήταν καλός αμυντικά και ίσως στα επόμενα ματς να βρίσκεται μπροστά από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο ροτέισον του Μπαρτζώκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ