ΑΡΗΣ

Ο Άρης κράτησε τον Τολιόπουλο, τα βρήκαν σε όλα για νέο συμβόλαιο οι δύο πλευρές

Ο Άρης κράτησε τον Τολιόπουλο, τα βρήκαν σε όλα για νέο συμβόλαιο οι δύο πλευρές
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Σπουδαία κίνηση για τον Άρη, αφού τα βρήκε σε όλα με τον Βασίλη Τολιόπουλο (28 χρονών, 1.88 μέτρα) για νέο συμβόλαιο, κρατώντας τον ηγέτη του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος (28 χρονών, 1.88 μέτρα) θα συνεχίζει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια με την φανέλα του Άρη και την νέα σεζόν!

Ο διεθνής γκαρντ τα βρήκε σε όλα με τους "κίτρινους" για νέο συμβόλαιο παρά τις σειρήνες που υπήρχαν από το εξωτερικό. Την είδηση έκανε γνωστή με post στο facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας και χορηγιών του Άρη, Κανέλλης Παρταλίδης, ανεβάζοντας το συμβόλαιο, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μάριος Ολύμπιος, με δικό του post στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Κανέλλης Παρταλίδης έγραψε στο δικό του post: "Βασίλη Τολιόπουλε, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Τώρα ξέρεις εσύ!!.."

Ακολούθως, ο Μάριος Ολύμπιος ανέβασε μία φωτογραφία του Τολιόπουλου αγκαλιά με τους ανθρώπους του Άρη, γράφοντας:

"Η απάντηση της Απόφασης του Τολιοπούλου να υπογράψει ανήκει στη παρακάτω Φωτό. Συγχαρητήρια Βασίλη Τολιόπουλε, είναι ωραίο στη ζωή να είσαι Ξεχωριστός"

Την φετινή σεζόν ο Τολιόπουλος εξερράγη αγωνιστικά, αφού εξελίχθηκε στον ηγέτη του Άρη, οδηγώντας τους "κίτρινους" μέχρι την 4η θέση της Stoiximan Basket League, αριθμώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο με 31% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Πέρα από τους αριθμούς του όμως, ήταν οι εμφανίσεις του σε παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε, όπως στην μεγάλη νίκη του Άρη στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR για το πρωτάθλημα, στο σόου που έδωσε στην νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αλλά και στο απίστευτο buzzer-beater που σημείωσε κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα στο Game 3 των playoffs, στέλνοντας τον Άρη στα ημιτελικά.

Και όλα αυτά χωρίς να μπαίνει καν στην εξίσωση η κλήση του στην Εθνική Ανδρών και το σόου που έδωσε στην νίκη επί της Ολλανδίας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, όταν σταμάτησε στους 26 πόντους στην νίκη της Ελλάδας.

Θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Τολιόπουλου μέσα στην σεζόν:

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ