ΑΡΗΣ

Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες

Ο Γιάννης Καστρίτης
Ο Γιάννης Καστρίτης INTIME

Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς έκανε την πρώτη συγκέντρωση εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του Άρη συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά εν όψει της νέας σεζόν και έκαναν την πρώτη προπόνηση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεοφερμένος Μάικ Μάιλς, που έφτασε σήμερα (9/8) στη Θεσσαλονίκη έδωσε το παρών και θα ενσωματωθεί από αύριο (10/8), ενώ σταδιακά θα μπουν οι ΝτεΤζούλιους, Χοτζ και Τολιόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΑΡΗΣ Midea πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή του εν όψει της σεζόν 2024-25, με όνειρα και φιλοδοξίες για ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το «παρών» έδωσαν το προπονητικό επιτελείο και το αγωνιστικό staff της ομάδας, όπως και οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές. Ο Mike Miles JR, ο οποίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» στο «Nick Galis Hall» και θα ενσωματωθεί από αύριο (10/08) στις προπονήσεις, ενώ σταδιακά θα μπουν ο David DeJulius, ο D’Moi Hodge (αναμένονται Δευτέρα και Τρίτη, αντίστοιχα, στην Ελλάδα) και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στην παρούσα φάση, ο Γιάννης Καστρίτης καλωσόρισε τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Λευτέρη Μαντζούκα, Μάνο Χατζηδάκη, Γιώργο Γκιουζέλη, Landers Nolley, Nate Laszewski, Mike Miles JR, όπως και τους νεαρούς Βασίλη Καζαμία, Βασίλη Πουρλίδα, Νίκο Κεραμιτσόπουλο. Ο κόουτς του ΑΡΗ Midea μίλησε στους παίκτες και έδωσε το στίγμα για τη σεζόν που έρχεται, τονίζοντας ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ