ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιαννακόπουλος θέλει Αταμάν 2028 στον Παναθηναϊκό AKTOR: "Στόχος τα 5 σερί Ευρωπαϊκά και να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ"

Ο Γιαννακόπουλος θέλει Αταμάν 2028 στον Παναθηναϊκό AKTOR: "Στόχος τα 5 σερί Ευρωπαϊκά και να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε, με ανάρτησή του στο Instagram, την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Εργκίν Αταμάν με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Εργκίν Αταμάν με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με ανάρτησή του στο Instagram. Η τρέχουσα συμφωνία του Τούρκου τεχνικού με τους πράσινους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ αν οι δύο πλευρές δώσουν εκ νέου τα χέρια, ο Αταμάν θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι το 2028.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πολύπειρο προπονητή, τον οποίο χαρακτήρισε "Μαέστρο", καθώς είχε μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν στο "τριφύλλι", φτάνοντας τόσο στην κατάκτηση της EuroLeague, όσο και σε εκείνη της Stoiximan Basket League.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο τα 5 σερί ευρωπαϊκά τρόπαια, όπως σημείωσε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και το "προσπέρασμα" της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

  • "Όταν βάζεις στόχο τα 5 σερί Ευρωπαϊκά αλλά και το να ξεπεράσεις την Ρεάλ, πέρα από το να «κλειδώσεις» όλους τους αθλητές που χρειάζεσαι, πρέπει να κάνεις τον Μαέστρο κάτοικο Αθηνών για τα αντίστοιχα χρόνια"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ