ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ

Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του: "Απολογούμαι στη Φενέρμπαχτσε και σε όποιον προσεβλήθη από αυτό το περιστατικό"

/  -
/ - EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του προς τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε για τις χειρονομίες του μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Γαλατάσαραϊ.

Η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν (δείχνοντας το "3-1" μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ) προκάλεσε αντιδράσεις στην Τουρκία, μεταξύ άλλων και του Γενικού Γραμματέα της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος τοποθετήθηκε για την εν λόγω κίνηση το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9).

Ο Τούρκος τεχνικός απολογήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την ένταση που προκλήθηκε, ζητώντας συγγνώμη από την κοινότητα της Φενέρ.

Αναλυτικά η δήλωση του Αταμάν:

"Μετά το φιλικό με την Γαλατάσαραϊ, χθες το βράδυ, έκανε την χειρονομία "3-1" προς τους οπαδούς και κατόπιν την αυθόρμητη κίνηση που είδαν τα ΜΜΕ. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση η πρόθεσή μου να στοχεύσω ή να προσβάλω κάποια κοινότητα όταν το έκανα.

Είμαι προπονητής που έχει εκφράσει τον σεβασμό του στην κοινότητα της Φενέρμπαχτσε σε κάθε ευκαιρία, αλλά είμαι από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της μέσα στο παρκέ. Γνωρίζω την αναταραχή που δημιουργήθηκε από την χθεσινή μου κίνηση στην κοινότητα της Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη για το πώς μεταφράστηκε αυτό, με έναν τρόπο που δεν το επιθυμούσα.
Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσεβλήθη από αυτό το περιστατικό".

Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του: "Απολογούμαι στη Φενέρμπαχτσε και σε όποιον προσεβλήθη από αυτό το περιστατικό"
Το στόρι του Εργκίν Αταμάν PRINTSCREEN


TAGS ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ