ΑΡΗΣ

Ο Αθηναίου προβάρει... Αρμάνι

Ο Αθηναίου προβάρει... Αρμάνι

Ο Γιάννης Αθηναίου φαίνεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αφήσει τον Άρη και την Θεσσαλονίκη μετακομίζοντας στην Αρμάνι και το Μιλάνο.

Βαλίτσες για το Μιλάνο για λογαριασμό της Αρμάνι δείχνει να ετοιμάζει ο Γιάννης Αθηναίου αφήνοντας πίσω του την Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Το αν η μετακίνηση του Έλληνα γκαρντ γίνει πράξη είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν και το πρωί έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση του Άρη στη Nick Galis Hall.

Το φλερτ της Αρμάνι Μιλάνο στο πρόσωπο του Αθηναίου είναι κάτι που δεν διαψεύδεται από καμία από τις δύο πλευρές. Τόσο από αυτή του Άρη όσο και από αυτή του Έλληνα γκαρντ με τον εκπρόσωπό του να χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεσή του.

Όπως τονίζουν από το πρωί στο Αλεξάνδρειο και από πλευράς της ΚΑΕ Άρης: «Είναι αλήθεια ότι για τον Αθηναίου υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες το τελευταίο διάστημα».

Σχεδόν το τελευταίο τρίμηνο. Από την στιγμή που ο πρώην τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αγγέλου είχε αποχωρήσει προπαραμονή των Χριστουγέννων από την τεχνική ηγεσία του Άρη για λογαριασμό της τουρκικής Εφές Αναντόλου.

Εν συνεχεία όσον αφορά την περίπτωση του Αθηναίου είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος ομάδων στο πρόσωπό του σχεδόν ενάμιση μήνα μετά. Παραμονές του τελικού του Κυπέλλου στο Ηράκλειο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τόσο για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας όσο ακόμη και του Παναθηναϊκού.

Και τώρα σχεδόν ενάμιση μήνα μετά ο Αθηναίου είναι και πάλι στο προσκήνιο αν και στο Αλεξάνδρειο έχουνε να στέκονται στην γραπτή του δήλωση που είχε ακολουθήσει του τελικού του Κυπέλλου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Τι έλεγε σε αυτήν ο Αθηναίου στις 11 Φεβρουαρίου; «Θέλοντας να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία περί αποχώρησής μου από την ομάδα, που μόνο κακό της κάνει στην παρούσα φάση ανασυγκρότησής της, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να αποχωρήσω από τον ΑΡΗ και θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του».

Το αν πλέον σήμερα, αύριο ή σε κάποια από τις επόμενες ημέρες τελικά ο Αθηναίου αποχωρήσει από τον Άρη θα έρθει σε αντίθεση με ότι είχε αναφέρει πριν από 42 ημέρες. Ο χρόνος θα δείξει όπως και το αν το Σάββατο θα αγωνιστεί με τον Άρη στο εντός έδρας παιχνίδι στη Nick Galis Hall με τον Πανελευσινιακό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι από το πρωί αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο όπως και στην προπόνηση της ομάδας ανήμερα των 100ων γενεθλίων του Άρη.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ