EUROLEAGUE

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ABA League είναι αισιόδοξος για τη συμμετοχή Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν στην EuroLeague την νέα σεζόν

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ABA League είναι αισιόδοξος για τη συμμετοχή Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν στην EuroLeague την νέα σεζόν
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ABA League, Μιλίγια Βογίνοβιτς, θεωρεί σχεδόν σίγουρη την παρουσία του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague τη σεζόν 2024/25, ενώ είναι αισιόδοξος και για τη συμμετοχή της Παρτίζαν.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ABA League, Μιλίγια Βογίνοβιτς, βρέθηκε στο Βερολίνο για το Final Four της EuroLeague και μετά από τις συζητήσεις που είχε με υψηλά ιστάμενους της διοργάνωσης, δήλωσε αισιόδοξος για την παρουσία των δύο σερβικών ομάδων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και τη σεζόν 2024/25.

"Ήμουν στο Βερολίνο. Είχα συναντήσεις με ανθρώπους από την EuroLeague. Ορισμένες πληροφορίες δεν μεταφέρθηκαν επαρκώς. Το σίγουρο είναι ότι η EuroLeague θα παίζεται στο Βελιγράδι και την επόμενη σεζόν.

Είμαι σίγουρος ότι αυτή η θέση ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα με βάση την κατάκτηση της ABA League. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτό. Παλιά είχαμε τρεις ομάδες. Τώρα υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αμφισβητούμε, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα είναι όπως πρέπει, γιατί το Βελιγράδι έδειξε τι είδους μπασκετική πόλη είναι. Ρωτήστε τη Μακάμπι και όλους τους ηγέτες της EuroLeague.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό που έκανε η Παρτίζαν τις προηγούμενες σεζόν, κυρίως με τον ερχομό του Ομπράντοβιτς, με τα εισιτήρια διαρκείας.. Ήταν ένα βήμα μακριά από την Final Four πέρσι. Νομίζω ότι η Παρτιζάν είναι πολύ πιο κοντά σε σύγκριση με τους άλλους ανταγωνιστές (σσ. την Άλμπα Βερολίνου, τη Βαλένθια και τη Βίρτους Μπολόνια). Όταν θα επιστρέψουν και οι ρωσικές ομάδες, αυτό θα είναι ένα ερώτημα για τους ανθρώπους της EuroLeague.

Ο πρωταθλητής του ABA League είναι ασφαλής. Αυτή τη στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας είναι σίγουρα στην κορυφή και είναι ασφαλής γιατί είναι ο πρωταθλητής της ABA League", ανέφερε αναλυτικά.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθεί ποια ομάδα -μία από τις Άλμπα Βερολίνου, Βαλένθια, Βίρτους Μπολόνια, Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα- θα μείνει εκτός για να συμμετάσχει στην EuroLeague η Παρί, που κατέκτησε φέτος το EuroCup.

TAGS EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ