ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πρόστιμο στο Περιστέρι για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. EUROKINISSI SPORTS

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Περιστέρι bwin επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής για τα υβριστικά συνθήματα και τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά από τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Μετά από την απαλλαγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη flash inteview και τη συνέντευξη Τύπου μετά από τη λήξη του αγώνα με το Περιστέρι, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο στη γηπεδούχο ομάδα.

Ειδικότερα, η ΚΑΕ Περιστέρι έχει υποχρέωση να πληρώσει αρχικά το ποσό των 600 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα - που δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, όπως σημειώνεται - και επιπλέον το ποσό των 1.000 ευρώ για την πρόκληση επεισοδίων εντός του γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ):
α) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και
β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ