ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο ατζέντης του Νάναλι τοποθετήθηκε για την υπόθεση με την Παρτίζαν: "Ο Τζέιμς θα αφήσει τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει για όσα του έκαναν"

Ο ατζέντης του Νάναλι τοποθετήθηκε για την υπόθεση με την Παρτίζαν: "Ο Τζέιμς θα αφήσει τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει για όσα του έκαναν"
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ DRAGANA STJEPANOVIC

Ο ατζέντης του Τζέιμς Νάναλι κοινοποίησε τη θέση του πελάτη του για τη διαφωνία με την Παρτίζαν, μέσω έγγραφης σημείωσης στη Mozzart Sport.

Το σίριαλ συνεχίζεται ανάμεσα σε Τζέιμς Νάναλι και Παρτίζαν, με τον ατζέντη του Αμερικανού να τοποθετείται με έγγραφη σημείωση στο σερβικό Μέσο Mozzart Sport, κάνοντας μια σύνοψη όσων συνέβησαν ανάμεσα στον πελάτη του και στον οργανισμό.

Μετά από την ανακοίνωση των ασπρόμαυρων σε συνέχεια των σοβαρών αναφορών στα σερβικά ΜΜΕ, οι οποίες ακολούθησαν την ανάρτηση του Νάναλι στο twitter για τις δηλώσεις του προέδρου της Παρτίζαν, η πλευρά του παίκτη διασαφήνισε ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η έγγραφη τοποθέτηση του ατζέντη του Νάναλι στην Mozzart Sport:

"Θέλω να σχολιάσω τις τελευταίες εξελίξεις για λογαριασμό του Τζέιμς Νάναλι, του παίκτη που εκπροσωπώ.

Η Παρτίζαν συνεχίζει να επιτίθεται στον Τζέιμς στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα της. Του επιτίθενται, γιατί οι οπαδοί γνωρίζουν ότι μάτωνε για την Παρτιζάν τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ήταν ο αγαπημένος των φιλάθλων και τον ήθελαν πίσω. Για αυτό, ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει την αποβολή του Τζέιμς από την ομάδα.

Πριν από το τρίτο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την ABA Liga, ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, που πίστευε ότι ο Τζέιμς τού είχε προκαλέσει κάτι κακό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, προσέγγισε τον Τζέιμς και έβαλε τα χέρια του στον λαιμό του. Κανείς από την Παρτίζαν δεν ήταν εκεί να αποτρέψει αυτό που έκανε αυτός ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Καθώς στριμώχτηκαν στον τοίχο, ο Τζέιμς προσπάθησε να απελευθερωθεί και η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή, για αυτό και ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε.

Ο Τζέιλεν Σμιθ της Παρτίζαν και άλλοι παίκτες των αντιπάλων, πήραν τον αθλητή του Ερυθρού Αστέρα μακριά από τον Νάναλι. Ο προπονητής της Παρτίζαν αποφάσισε να μην παίξει με τον Νάναλι εκείνο το βράδυ και έτσι η Παρτίζαν έχασε το ματς και τελείωσε η σειρά. Παρά το ότι η αντίδρασή του έγινε σε αυτοάμυνα, η Παρτίζαν αποφάσισε να μην ξαναπαίξει ο Τζέιμς στα επόμενα ματς του σερβικού πρωταθλήματος.

Από τότε, η Παρτίζαν έκανε μια αποφασιστική προσπάθεια να σταματήσει τις προσπάθειες του Τζέιμς να βρει άλλη ομάδα, ενώ προσπάθησε να τον φέρει σε δύσκολη θέση, για να δικαιολογήσει την απόφασή της στους οπαδούς της. Όμως οι οπαδοί γνωρίζουν καλύτερα και ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη όλων είναι ποιον χρησιμοποίησε περισσότερο ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους δύο πρώτους τελικούς αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα. Το να μην παίξει άλλο με τον Τζέιμς ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη απόφαση για τον προπονητή Ομπράντοβιτς, γιατί τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις ζήτησε από τον Τζέιμς να συνεχίσει με την Παρτίζαν τις επόμενες σεζόν μέχρι να αποσυρθεί.

Με ό,τι έγινε, ο Τζέιμς προχώρησε και θα αφήσει τα δικαστήρια να αποφασίσουν σε αυτό το σημείο εάν είναι δικαιολογημένες οι μετέπειτα ενέργειες της διοίκησης της Παρτίζαν, τις οποίες αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για τη σύρραξη του Τζέιμς και πόσο άβολο ήταν μετά τον αγώνα του συλλόγου με την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs της EuroLeague και πώς θα μπορούσε να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας. Δεν ξέρω πώς αποφασίζει η Euroleague αυτά τα πράγματα, αλλά ίσως η Παρτίζαν θα έπρεπε να επικεντρωθεί περισσότερο στο πώς αντιμετωπίζει τους νυν και τους πρώην παίκτες της. Τέτοιες διαφωνίες με παίκτες δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται, ειδικά όταν παίκτες όπως ο Τζέιμς έχουν δώσει τόσα πολλά στον σύλλογο.

Μπιλ Νεφ, ατζέντης του Τζέιμς Νάναλι"

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ