ΑΡΗΣ

Ο Χαντ, το δίδυμο και η απόκρυψη

Ο Χαντ, το δίδυμο και η απόκρυψη

Με μοναδικό απόντα τον Τζέρεμι Χαντ θα εμφανιστεί ο Άρης στο νοκ άουτ τοπικό ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης για την Γ΄ φάση του θεσμού καθώς οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Ζήσης Σαρικόπουλος θα δώσουνε το παρών.

Ο Άρης θα εμφανιστεί με μοναδικό απόντα τον Τζέρεμι Χαντ στο νοκ άουτ τοπικό ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης για την Γ΄ φάση του θεσμού καθώς οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Ζήσης Σαρικόπουλος θα δώσουνε το παρών.

Ο Αμερικανός φόργουορντ συνεχίζει να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του ενώ οι δύο Έλληνες παίκτες της ομάδας δεν τίθεται θέμα απουσίας τους.

Ασημακόπουλος και Σαρικόπουλος μπορεί να μην αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό του Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο, κεκλεισμένων των θυρών με τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά αυτό δεν σήμαινε πως δεν μπορούσανε να αγωνιστούν.

Αμφότεροι προφυλάχθηκαν από τον Βαγγέλη Αγγέλου παρά το γεγονός ότι συμμετείχανε κανονικά στο ζέσταμα ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ο Χαλκιδιώτης τεχνικός στην διάρκεια του φιλικού είχε φροντίσει να τους ρωτήσει αν θέλανε να αγωνιστούν.

Η απουσία του Ασημακόπουλου είχε να κάνει με ενοχλήσεις στην μέση του, ουσιαστικά με ένα σφίξιμο, ενώ αυτή του Σαρικόπουλου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Και οι δυο τους όμως συμμετείχαν έδωσαν κανονικά το παρών στην χθεσινή προπόνηση όπως προτίθεται να κάνουνε και το απόγευμα.

Μία προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 19:00. Την ώρα δηλαδή του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Αγγέλου να βάζει τους παίκτες του ολοένα και περισσότερο σε ρυθμούς ντέρμπι. Εξάλλου δεν είναι τυχαία η λογική της προετοιμασίας που έχει ακολουθήσει όλες αυτές τις τελευταίες μέρες και μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας με τους Ερμή Λαγκαδά και Φίλιππο Βέροιας προτιμήθηκε να μην διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων της Α2 αλλά στο Αλεξάνδρειο και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών. Ακόμη σε κανένα από τα δύο φιλικά παιχνίδια δεν δόθηκαν πόντοι.

Ακόμη νωρίτερα στο τουρνουά της Μπάμπεργκ είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Γερμανίας δεν υπάρχει εικόνα μόνο από τα φιλικά του Άρη με αντιπάλους της Μπάμπεργκ, Μπάνβιτ και Λιετούβος Ρίτας. Με τον τρόπο αυτό ο Αγγέλου θέλησε ξεκάθαρα να αποτρέψει από τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει εικόνα της ομάδας του εν όψει του μεθαυριανού τους ραντεβού.

Εκτός από τους Ασημακόπουλο και Σαρικόπουλο στην διάθεση του Αγγέλου βρίσκεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που σύμφωνα με πληροφορίες από την περασμένη εβδομάδα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του και το μόνο που απομένει παρά το ότι δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό είναι η έκδοση του δελτίου του. Κάτι που αν δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Τέλος ο Αγγέλου φέρεται να έχει αποφασίσει να πάει την ομάδα του από αύριο μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης σε ξενοδοχείο όπου και θα την διατηρήσει μέχρι την μετάβασή της στο PAOK Sports Arena την επομένη για το τζάμπολ του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Μία λογική απομόνωσης θέλοντας άπαντες να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι γίνεται στο πρώτο επίσημο ραντεβού της χρονιάς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ