ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Χάντερ Χέιλ στο SPORT24: "Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ΑΕΚ, να κερδίσουμε ένα τρόπαιο"

Ο Χάντερ Χέιλ στο SPORT24: "Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ΑΕΚ, να κερδίσουμε ένα τρόπαιο"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Ο Χάντερ Χέιλ αποτελεί αναμφίβολα την μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ Betsson και ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε στο SPORT24 για τη νέα σεζόν που έρχεται με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Χάντερ Χέιλ μετακόμισε από την Πάτρα στην Αθήνα και η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στο κλειστό της Φυλής για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson.

Ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε στο SPORT24 στο πλαίσιο της Media Day της Ένωσης και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα, όπως και την επιθυμία του να γίνει ο ηγέτης του συνόλου του Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να κερδίσει κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ, με τον στόχο του NBA να παραμένει στο μυαλό του.

Ο Χάντερ Χέιλ στο SPORT24: "Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ΑΕΚ, να κερδίσουμε ένα τρόπαιο"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία όμορφη πόλη, μία σπουδαία πόλη, μία σπουδαία χώρα. Είμαι ενθουσιασμένος να τους συναντήσω όλους, να συναντήσω τους οπαδούς. Προσπαθώ να μάθω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να μάθω περισσότερο την πόλη, είναι πολύ φιλόξενη. Να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σεζόν", ήταν το πρώτο σχόλιο του Χέιλ.

Η ΑΕΚ με πίστεψε από την αρχή

Η ΑΕΚ ήθελε πολύ να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα και ο εκρηκτικός γκαρντ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο πείστηκε να γίνει παίκτης της.

"Η ΑΕΚ με πίστεψε από την αρχή. Με σεβάστηκαν και έχω πολύ σεβασμό για εκείνους. Μίλησα με τον κόουτς, τον GM, ξέρουν τους στόχους μου, τι θέλω να κάνω, τι θέλω να πετύχω".

Οι οπαδοί θέλουν να είναι περήφανοι για την ομάδα που παίζει στο παρκέ

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν πλήρως ενημερωμένος για τον κόσμο της ΑΕΚ, δηλώνοντας ότι οι φίλοι της ομάδας θέλουν να είναι περήφανοι για αυτό που βλέπουν στο παρκέ.

"Έχω δει τους οπαδούς της ΑΕΚ, έχουν πολύ πάθος, θέλουν η ομάδα τους να είναι καλή, θέλουν να είναι ανταγωνιστική στο υψλό επίπεδο. Θέλουν να είναι περήφανοι για την ομάδα που παίζει στο παρκέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να δουν την ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να παίζει σκληρά. Αν συμβεί αυτό, θα κερδίσουμε παιχνίδια. Να παίζουμε καλά και να βελτιωνόμαστε και όλοι θα το εκτιμήσουν".

Ο Χάντερ Χέιλ στο SPORT24: "Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ΑΕΚ, να κερδίσουμε ένα τρόπαιο"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME


Η εκτελεστική δεινότητα του Χέιλ είναι δεδομένη. Ο 27χρονος περιφερειακός έχει ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

"Όλοι ξέρουν ότι μπορώ να σκοράρω. Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ομάδας, να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθεί, να γίνει καλύτερη".

Να κερδίσουμε ένα κύπελλο

Η ΑΕΚ παραδοσιακά είναι μία ομάδα που θέτει ψηλά τον πήχη και έχει το βλέμμα της στους τίτλους. Ο Χάντερ Χέιλ έχει δίψα για διάκριση και τόνισε ότι θέλει η Ένωση να κερδίσει κάποιο κύπελλο, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος.

"Αν δεν μπαίνεις στο παρκέ για να κερδίσεις τα παιχνίδια, δεν θα έπρεπε να μπαίνεις στο παρκέ. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Θα λάτρευα να κερδίσω το πρωτάθλημα, αλλά ξέρεις πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα, γιατί κάθε ομάδα είναι πολύ καλή. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, βήμα-βήμα".

Ο Αμερικανός μίλησε για την πρώτη επικοινωνία που είχε με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και την εμπιστοσύνη που ένιωσε από τον έμπειρο τεχνικό προς το πρόσωπό του...

"Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι καταλαβαίνει ότι θέλω να είμαι στο NBA. Καταλαβαίνει ότι θέλω να παίξω στο NBA και μου είπε ότι θα με βοηθήσει να πάω εκεί. Σαν παίκτης, όταν κάποιος σε εμπιστεύεται, ειδικά ο προπονητής, παίζεις με καθαρό μυαλό, παίζεις καλύτερα".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ