ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Χεζόνια ανακοίνωσε την παραμονή του στην Ρεάλ και έβαλε τέλος στο σίριαλ: "Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Μάριο Χεζόνια (29 χρονών, 2.03 μέτρα) έβαλε τέλος στις φήμες και ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι θα μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος του.

Το σίριαλ του Μάριο Χεζόνια (29 χρονών, 2.03 μέτρα) ολοκληρώθηκε. Ο Κροάτης φόργουορντ φρόντισε ο ίδιος να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες, ανακοινώνοντας μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι θα μείνει στην Ρεάλ "για πολύ καιρό" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Χεζόνια με τρία διαφορετικά tweets ενημέρωσε για την παραμονή του στην Μαδρίτη, αναφέροντας:

"Όπως όλοι ξέρετε, μετά το τελευταίο μου παιχνίδι έγινα free agent και είμαι ελεύθερος να αποφασίσω που θα παίξω μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Δεν συμφώνησα με κανέναν και, όπως είπα, θα μάθετε τα νέα από εμένα, όπως πάντα!

Η Ρεάλ πίστεψε σε εμένα όταν πολλοί δεν το έκαναν, ενδιαφέρθηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη μέρα που έφτασα και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω και είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΡΕΑΛ για πολύ καιρό!

Υπενθυμίζεται ότι ο Χεζόνια φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έκανε πίσω μετά τις δηλώσεις του Κροάτη ότι ήθελε να μείνει για χρόνια στην Ρεάλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διεθνής φόργουορντ να κοιτάξει ακόμα και προς το NBA, πριν τελικά συμφωνήσει με την Ρεάλ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ