ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Χοάν Πεναρόγια παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα: "Στόχος μου να κάνουμε το Palau χαρούμενο"

Ο Χοάν Πεναρόγια παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα: "Στόχος μου να κάνουμε το Palau χαρούμενο"
PRINTSCREEN

Ο Χοάν Πεναρόγια παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και δήλωσε ότι στόχος χαρούμενους τους φιλάθλους των Καταλανών.

Ο Χοάν Πεναρόγια ήταν ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα για το "τιμόνι" της τεχνικής ηγεσίας, με τον Ισπανό προπονητή να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Οι μπλαουγκράνα παρουσίασαν το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) τον νέο ηγέτη στην άκρη του πάγκου τους, που, όπως εξήγησε, θα προσπαθήσει να κάνει χαρούμενος τους φιλάθλους τους και να τους οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες, μετά από την περυσινή (2023/24) σεζόν, που δεν εξελίχθηκε όπως όλοι θα ήθελαν.

"Ευχαριστώ την Μπάρτσα που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω μια ομάδα τόσο μεγάλη όσο αυτή. Φτάνω με πολλή διάθεση, πολλές φιλοδοξίες, με υπευθυνότητα και έχοντας επίγνωση ότι η δουλειά θα είναι σκληρή. Σίγουρα θα υπάρξουν περίπλοκες στιγμές, αλλά έχουμε τα εργαλεία για να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν.

Τώρα είναι η ώρα να χτίσουμε, αλλά ο στόχος μου είναι το Παλάου να είναι χαρούμενο με αυτό που βλέπει κάθε εβδομάδα στο παρκέ. Θέλω να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και οι φίλαθλοι να το απολαμβάνουν. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι γιατί είμαστε στην Μπάρτσα. Πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε", κατέληξε ο Πεναρόγια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ