ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Χουάν Νούνιεθ προπονήθηκε με Μπακς και Τίμπεργουλβς, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για την Μπαρτσελόνα

Ο Χουάν Νούνιεθ προπονήθηκε με Μπακς και Τίμπεργουλβς, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για την Μπαρτσελόνα
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Με τους Μπακς και τους Τίμπεργουλβς δούλεψε στο NBA Draft Combine στο Σικάγο ο Χουάν Νούνιεθ, που ακόμα δεν έχει καταλήξει στο αν θα παραμείνει στο επερχόμενο Draft. Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Τρεβίζο, απέφυγε πάντως να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τη φερόμενη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον Χουάν Νούνιεθ να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, ο διεθνής Ισπανός γκαρντ της Ουλμ κλίνει προς το να μην αποσύρει τη συμμετοχή του από το NBA Draft 2024, για να δει αν μπορεί να βρει μία ευκαιρία -είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα- στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ανήμερα των 20ων γενεθλίων του, ο Νούνιεθ αποκάλυψε - στο περιθώριο του NBA Draft Combine στο Τρεβίζο- πως προπονήθηκε τόσο με τους Μιλγουόκι Μπακς, όσο και με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς όταν βρέθηκε στο Σικάγο, ενώ απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για όσα γράφονται για εκείνον και την Μπάρτσα.

"Δούλεψα με τη Μινεσότα και το Μιλγουόκι. Το σχέδιό μου είναι να παραμείνω στο Draft, αλλά δεν έχω ιδέα. Οι ομάδες με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι θα παραμείνω στο Draft.

Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις προβλέψεις για το Draft. Άλλες φορές παίζεις καλά και άλλες όχι τόσο πολύ, αλλά είμαι ήρεμος. Για μένα ήταν σημαντικό να δείξω στον εαυτό μου ότι έχω κάνει ένα βήμα μπροστά. Αν και έχω πράγματα να βελτιώσω, νομίζω ότι είμαι έτοιμος. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει και είμαι ενθουσιασμένος, για να είμαι ειλικρινής.

Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο παρόν. Ο στόχος μου για την επόμενη σεζόν είναι να περάσω καλά. Δεν είναι τώρα η ώρα να το σχολιάσω αυτό. Θέλω να δω πως θα κυλήσει το καλοκαίρι και μετά θα αποφασίσω. Κάθε καλοκαίρι ήταν σημαντικό για μένα. Κάνω baby steps και όσο τα κάνω αυτά σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν καλά. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέχω πολύ, αλλά νιώθω έτοιμος πνευματικά και σωματικά. Είμαι έτοιμος σε ό,τι αφορά το μπάσκετ. Τρέφω μεγάλη αγάπη για τους ανθρώπους αυτού του συλλόγου (σσ. της Ρεάλ) και το ξέρουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ