ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Χουγκάζ στην Ανδόρα για ένα χρόνο

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Νίκος Χουγκάζ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ανδόρα και αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (10/07).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Χουγκάζ (24 χρονών, 2.08 μέτρα), ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Ανδόρα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24. Μάλιστα, η ανακοίνωση από την πλευρά της Ανδόρας αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης (10/07).

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό AKTOR, συνεχίζει τις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα και δεν αποκλείεται να είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Κώστα Αντετοκούνμπο στη 12άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει κρατήσει επίσης τους Μιχάλη Λούντζη και Ιωάννη Κουζέλογλου, επομένως ένας εκ των τριών θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον τραυματία σέντερ.

Ο Χουγκάζ τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνιζόταν ως δανεικός στο Περιστέρι bwin. Την σεζόν 2023/24 είχε 6.6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ