EUROLEAGUE

Ο δήμαρχος Αθηνών βράβευσε τον ΠΑΟ

Ο δήμαρχος Αθηνών βράβευσε τον ΠΑΟ
κακλαμάνης-γιαννακόπουλοι

Κακλαμάνης: "Ο ΠΑΟ διαφήμισε την Αθήνα παντού". "Καθαρή" η μαγνητική του Διαμαντίδη

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός δεν είχε προπόνηση, αλλά επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο των Αθηνών, όπου τον περίμενε δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Έπρεπε κι αυτοί με τη σειρά τους να βραβεύσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης για έναν πολύ σημαντικό λόγο. "Όχι μόνο επειδή γέμισαν χαρά τους φιλάθλους, αλλά και διότι διαφήμισαν την Αθήνα στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο", όπως είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος κατά παράβαση του πρωτοκόλλου άρχισε τις βραβεύσεις από τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ.
Ο λόγος; "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε επί 20 χρόνια μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του", είπε ο δήμαρχος την ώρα που απένειμε στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο την ύψιστη διάκριση του Δήμου, το Μετάλλιο της πόλης των Αθηνών.

Θανάσης: "Ο δήμαρχος κάνει ό,τι μπορεί για το γήπεδο"

Εμφανώς συγκινημένοι οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ ευχαρίστησαν τον δήμαρχο. "Νιώθουμε χαρά και συγκίνηση για την τιμή που μας επιφυλάσσει ο κ. Κακλαμάνης. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δει η παναθηναϊκή οικογένεια το σπίτι της", δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Όσο για τον αδελφό του Παύλο, στάθηκε στους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του: "Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τον μεγάλο προπονητή Ομπράντοβιτς, καθώς επίσης και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που μας στηρίζει".

Αποθέωση για Σερμαντίνι!

Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν ευχάριστο και χαλαρό, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάθε μέλος του δημοτικού συμβουλίου βράβευσε από έναν παίκτη ξεχωριστά, με τον Βασίλη Κικίλια να βραβεύει τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίον πρόλαβε ως αντίπαλο τότε που έπαιζε μπάσκετ. Εκείνος πάντως που γνώρισε πραγματική αποθέωση ήταν ο βενιαμίν Γκεόργκι Σερμαντίνι. Μόλις ακούστηκε το όνομα του νεαρού Γεωργιανού έγινε χαμός από τα χειροκροτήματα!

"Καθαρή" η μαγνητική του Διαμαντίδη

Παρών στο δημαρχιακό μέγαρο ήταν και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ακούσει τα ευχάριστα νέα από τους γιατρούς. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία είχε υποβληθεί, δεν έδειξε τίποτα, κάτι που σημαίνει ότι οι ενοχλήσεις που ένιωσε στους κοιλιακούς δεν κρίνονται ανησυχητικές. Πάντως μάλλον δεν θα προπονηθεί ούτε σήμερα, για προληπτικούς λόγους, ενώ πιθανόν να απουσιάσει και από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη.














TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ