STOIXIMAN GBL

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε στον πέμπτο τελικό τον πρωθυπουργό και τους Αγγελόπουλους

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε στον πέμπτο τελικό τον πρωθυπουργό και τους Αγγελόπουλους
INTIME SPORTS

Να παρακολουθήσει τον πέμπτο τελικό μαζί με τον πρωθυπουργό, τους αδελφούς Αγγελόπουλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού και του μπάσκετ θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Λίγα λεπτά μετά από το Game 4 της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League, λίγα λεπτά μετά από το διπλό στο ΣΕΦ και το 2-2, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε στον τελικό των τελικών όλους τους φορείς του μπάσκετ στην Ελλάδα.

"Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην τρίτη καλύτερη ομάδα και στην τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα απ' όλους. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω να είναι παρών ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα. Και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αλλά και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε όπως λέει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα φτιάξουμε" ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ