ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ανάσα από τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

27/10/2023 Panathinaikos Vs Baskonia for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece
27/10/2023 Panathinaikos Vs Baskonia for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου υπό τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όντας μια ανάσα από την απόκτηση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ.

Έτοιμος να αφήσει τη Liga Endesa για να επιστρέψει στην ABA League είναι ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το BasketNews. Η έγκυρη ιστοσελίδα του εξωτερικού κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία του 30χρονου γκαρντ με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος δείχνει έτοιμος να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα που θα παλέψει για την είσοδο στα playoffs της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague.

Ο εκρηκτικός γκαρντ, που φέτος έκανε θραύση με την Μπασκόνια (έγινε μάλιστα ο τρίτος στην ιστορία της διοργάνωσης με τριπλ νταμπλ), δεν τα βρήκε με τον ισπανικό σύλλογο για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Πάνω σε αυτό λοιπόν "πάτησε" ο Ερυθρός Αστέρας για να τον αποκτήσει (στο δημοσίευμα αναφέρεται πως επί της ουσίας η δουλειά είναι "τελειωμένη) και να τον βάλει σε μια μικρή λίστα παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα αμφότερων των μεγάλων του Βελιγραδίου (σ.σ.: το 2020/21 ήταν στην Παρτίζαν).

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ