ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει χωρίς Τόμπι και Γκιλέσπι

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει χωρίς Τόμπι και Γκιλέσπι
ABA LEAGUE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Τα συμβόλαια των Μάικ Τόμπι και Φρέντι Γκιλέσπι έληξαν. Κανείς εκ των δύο δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει πολύ δυμανικό το σχεδιασμό του ενόψει της σεζόν 2023/24. Μετά τις επεκτάσεις των συμβολαίων των Ρόκας Γκιεντράιτις και Μπράνκο Λάζιτς, αλλά και έπειτα από την απόκτηση του Ούρος Πλάβτσιτς, ο σερβικός σύλλογος προχώρησε και στις πρώτες αποδεσμέυσης.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) πως οι Μάικ Τόμπι και Φρέντι Γκιλέσπι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

Ο μεν Τόμπι, ο οποίος θα αγωνιστεί ως νατουραλιζέ με τη Σλοβενία στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου), έκλεισε τη σεζόν 2023/24 με μόλις 3.7 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά 10'56" συμμετοχής σε 30 παιχνίδια της EuroLeague. Ο δε Γκιλέσπι, ο οποίος μετακόμισε στη Σερβία από την Μπάγερν Μονάχου μεσούσης της σεζόν, είχε 2.5 πόντος και 1.9 ριμπάουντ σε σύνολο 15 αγώνων που έδωσε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Κανείς εκ των δυο τους δεν έπεισε, επομένως, πως αξίζει μία ακόμα ευκαιρία και κάπως έτσι αμφότεροι αναζητούν πλέον τους νέους σταθμούς της καριέρας τους.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ