ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας τα βρήκε με τον Κάλινιτς για 3ετές συμβόλαιο σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα

Ο Νίκολα Κάλινιτς
Ο Νίκολα Κάλινιτς ©FCBBASKET

Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα "sportklub" ο Νίκολα Κάλινιτς (33 χρονών, 2.02 μέτρα) έδωσε τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα και ετοιμάζεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους" του Βελιγραδίου.

Ο Νίκολα Κάλινιτς (33 χρονών, 2.02 μέτρα) έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με τον Ερυθρό Αστέρα. Αρκετοί έκαναν λόγο για συμφωνία, με τον πρόεδρο του συλλόγου πρακτικά να επιβεβαιώνει αυτά τα δημοσιεύματα. Η σερβική ιστοσελίδα "sportklub" μάλιστα πήγε το θέμα ακόμα πιο μακριά, μιλώντας με λεπτομέρειες σε δημοσίευμά της.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Σέρβος φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τους "ερυθρόλευκους" για συμβόλαιο τριών ετών έναντι συνολικά 5 εκατ. ευρώ, σε ένα τρομερό συμβόλαιο. Κάπως έτσι, θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη θητεία του στην ομάδα, αφού αγωνίστηκε εκεί την σεζόν 2014/15 και την σεζόν 2021/22.

Την φετινή χρονιά ο Κάλινιτς είχε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα 6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 38.8% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 7.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 40.6% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ