ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φώτης Τακιανός στο SPORT 24

Ο Φώτης Τακιανός στο SPORT 24
ΤΑΚΙΑΝΟΣ

O Φώτης Τακιανός μίλησε στο SPORT 24 για το... θαύμα του Πανοράματος και την επόμενη μέρα

Το Πανόραμα ταλαιπωρήθηκε από οικονομικά προβλήματα όμως έμεινε ζωντανή χάρη στους παίκτες της και τον Τακιανό ο οποίος μιλώντας για το ξεκίνημα της σεζόν και τη συνέχεια που είχε τόνισε: " Ανεβήκαμε από τη Β' Εθνική στην Α2 και στόχος μας ήταν να κάνουμε μία αξιόμαχη ομάδα. Κάναμε πολύ προσεκτική επιλογή παικτών σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά πήραμε και καλούς χαρακτήρες και δουλέψαμε σκληρά.

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος προέκυψαν τα διοικητικά προβλήματα που είναι γνωστά σε όλους. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε ένας κλυδωνισμός για την ομάδα αφού η διοίκηση έφτασε να λέει όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει.

Η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους και όλοι ενωθήκαμε πολύ σε επίπεδο προσωπικό κάτι που στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι τα παιδιά ήταν καλοί χαρακτήρες. Μας έδιναν υποσχέσεις αλλά βλέπαμε ότι ήταν δύσκολο



".

Εκεί που τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα ήταν " Πριν από τον αγώνα με τη Δάφνη μας είπανε ότι όποιος θέλει φεύγει όποιος θέλει μένει και ενώ ήμασταν ένα βαθμό πίσω. Εμείς όμως παραμείναμε ενωμένοι και κερδίσαμε".

Ο νεαρός τεχνικός την δεύτερη θέση που κατέκτησε το Πανόραμα την χαρακτήρισε: " Ένα μικρό θαύμα" και συνέχισε σχολιάζοντας αυτό που μένει τελικά γιατί από χρήματα ούτε λόγος. "Υπήρχε πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Είναι προσωπική ικανοποίηση αυτό που έγινε. Εμείς κάναμε αυτό που περνούσε από το χέρι μας. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς".

Όσο για την επόμενη μέρα ο Τακιανός τόνισε: " Υπάρχει μία αβεβαιότητα για το μέλλον. Θα περιμένω το Πανόραμα -όχι πολύ βέβαια- και μετά θα δούμε. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ηρεμήσουμε, όχι να ξεκουραστούμε.

Για την εικόνα που παρουσίασε το πρωτάθλημα υπογράμμισε: "Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα ήταν το πιο δυνατό των τελευταίων 10 χρόνων. Από την αρχή αρκετές ομάδες απαίτησαν την άνοδο με τις κινήσεις που έκαναν και το μπάτζετ που διέθεσαν

".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ