ΑΡΗΣ

Ο φόβος της υποτροπής για Ντέιβις

Ο φόβος της υποτροπής για Ντέιβις

Εξαιρετικά αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Ρόναλντ Ντέιβις και στο παιχνίδι του Σαββάτου του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο (14/01, 19:00).

Ούτε σήμερα (12/01) ο Ρόναλντ Ντέιβις επανήλθε στις προπονήσεις του Άρη με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό (14/01, 19:00) να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξαιτίας της σύσπασης στην μέση του που είχε υποστείς το τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο δεν συμμετείχε στο ξεκίνημα της μίνι προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα ο Ντέιβις να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι του Αλεξανδρείου με το Περιστέρι όπου ο Άρης κέρδισε με 71-66 για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Το ενδεχόμενο απουσίας του Αμερικανού φόργουορντ του Άρη και από το παιχνίδι του Σαββάτου έχει να κάνει με τον κίνδυνο υποτροπής όπως έχει διαγνώσει το ιατρικό τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Υποτροπή που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο τεχνικός του Άρη εκτός του Ντέιβις δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα με τους υπόλοιπους παίκτες του ενώ όσον αφορά τον Ντέιβις που παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο από τα επίσημα μετά και την θεραπεία της σημερινής ημέρας θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί.

Μία απόπειρα που θα κρίνει και οριστικά την συμμετοχή του το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό με το επόμενο ραντεβού του Άρη να είναι την Τρίτη στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης των ομίλων του Eurocup με την ρωσική Κίμκι στο Αλεξάνδρειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ