EUROLEAGUE

Ο Φριντζόν ελπίζει στην επιστροφή

Ο Φριντζόν ελπίζει στην επιστροφή

Ο Βιτάλι Φριντζόν αποκάλυψε πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει το συντομότερο, μετά το κάταγμα σε δάχτυλο και ότι "η ΤΣΣΚΑ δεν θα 'χει πρόβλημα, εναντίον του Παναθηναϊκού".

Στην προπόνηση που έκανε η ΤΣΣΚΑ, στις 8/4, ο Βιτάλι Φριντζόν υπέστη κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού και έκτοτε απέχει. Ο διεθνής Ρώσος μίλησε στο rsport.ru, για να μάθουμε πως "στην τελευταία προπόνηση, πριν φύγουμε για το Μιλάνο, για το τελευταίο ματς του ΤΟΡ16, η μπάλα έπεσε με δύναμη στο δάχτυλο και έπαθα ό,τι έπαθα".

Αντιλαμβάνεται πως "ουδείς είναι απρόσβλητος από προβλήματα, αλλά ήταν κρίμα που έγινε ό,τι έγινε τώρα. Την προσεχή Πέμπτη, θα αφαιρέσω το γύψο και θα αρχίσω σιγά σιγά τις θεραπείες. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο ενεργό ρόστερ, το αργότερο σε ένα μήνα, για τα πιο σοβαρά ματς της σεζόν".

Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο της παρέας του, στα playoffs της Euroleague, είπε ότι " πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα και πολλοί μπορούν να καλύψουν το κενό μου. Θα είμαστε 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟ".

Επισήμως, η ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε ότι δεν θα ανοίξει τις πτυσσόμενες εξέδρες, στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ