EUROLEAGUE

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο SPORT24: "Δεν μετράει πώς είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο SPORT24: "Δεν μετράει πώς είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι"

Για την Μακάμπι που ήταν "ένα βήμα πίσω" από τον Ολυμπιακό αλλά και το ματς των ερυθρολεύκων με τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες, μίλησε στον Βασίλη Σκουντή και τον Σπύρο Καβαλιεράτο ο κόουτς της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο κόουτς της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Βασίλη Σκουντή για την αδυναμία της Μακάμπι να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, την υποστήριξη των φιλάθλων που ταξίδεψαν από το Ισραήλ αλλά και την αντίδραση που θα πρέπει να βγάλει η ομάδα του.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα κοινά χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού που προπονούσε για μία τετραετία (2014-2018) με τον Ολυμπιακό του τώρα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το ματς του πρωταθλήματος ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

"Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα, πρώτα για τους φίλους της Μακάμπι που είναι ξένη ομάδα και έκαναν το ταξίδι να έρθουν εδώ. Μου δείχνουν συνέχεια την αγάπη τους, όχι μόνο σήμερα που χάσαμε αλλά γενικά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει και τους ευχαριστώ γι αυτό".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν παρέλειψε να πει με τον δικό του τρόπο 'ευχαριστώ' στους φίλους της Μακάμπι που δείχνουν τη συμπαράστασή τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. "Είναι πολύ σημαντικό αυτό ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει την ομάδα. Υπάρχουν στιγμές που υπάρχει στεναχώρια και αμηχανία όταν χάνεις ένα ματς. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Φαινόταν ότι ήμασταν ένα βήμα πίσω στο γήπεδο και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού".

Όταν ρωτήθηκε ποια στοιχεία της ομάδας του Ολυμπιακού είναι ίδια από το διάστημα που βρισκόταν εκείνος στο πάγκο συγκριτικά με το τώρα, ο Σφαιρόπουλος στάθηκε στον ελληνικό κορμό αλλά και την βοήθεια του πάγκου. "Ο Ολυμπιακός στηρίζεται τόσο τότε όσο και τώρα στο ελληνικό στοιχείο καθώς και στο ροτέισον που υπήρχε και τότε. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά ιδίως στην άμυνα και ειδικά στο ΣΕΦ. Το ξέραμε εμείς δεν τα είχαμε και γι' αυτό πήγε έτσι το ματς".

Όσο για το αν αυτή η ήττα μπορεί να ταρακουνήσει την Μακάμπι ο κόουτς των Ισραηλινών ήταν κάθετος. "Θα μας ταρακουνήσει και θα πρέπει να μην επαναληφθεί. Συμβαίνει σε πολλές ομάδες και εμάς θέλουμε να είναι αυτό και να μην υπάρξει άλλο. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά ακόμα και παραδοσιακές ομάδες της διοργάνωσης που δεν έχουν ξεκινήσει καλά και θα ανέβουν. Υπάρχουν και οι αθλητικές ομάδες που έχουν τα φόντα να πάνε ψηλά. Όλα θα κριθούν στην πορεία".

Τέλος, έχοντας ζήσει αρκετά ντέρμπι αιωνίων, ο κόουτς Σφαιρόπουλος μοιράστηκε τις σκέψεις του και για το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα. "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά το τελευταίο ματς αλλά δεν μετράει πως έρχονται οι ομάδες. Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και μετράει το πως έχουν έρθει να παίξουν οι ομάδες το συγκεκριμένο ματς".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ