VIRAL

Ο γιος του Σέρτζιο Σκαριόλο έγινε viral επειδή σουτάρει βολές στο ένα πόδι και εξήγησε τον λόγο

Ο γιος του Σέρτζιο Σκαριόλο έγινε viral επειδή σουτάρει βολές στο ένα πόδι και εξήγησε τον λόγο
PRINTSCREEN

Μία πρωτοποριακή μέθοδο εκτέλεσης βολών υιοθέτησε ο γιος του Σέρτζιο Σκαριόλο, Αλεσάντρο, με αποτέλεσμα να γίνει viral. Ωστόσο, ο 23χρονος γκαρντ εξήγησε πώς οδηγήθηκε σε αυτή την επιλογή.

Με την περίπτωση του γιου του Σέρτζιο Σκαριόλο, του Αλεσάντρο, ασχολήθηκαν ιδιαίτερα στην Ισπανία τελευταίο 24ωρο. Κι αυτό γιατί ο 23χρονος (σσ. γεννημένος το 2001) γκαρντ της Πάλμερ Μπάσκετ Μαγιόρκα εμφανίστηκε να σουτάρει ελεύθερες βολές, πατώντας μόνο στο δεξί του πόδι, σε αγώνα κόντρα στην Άμικς Κοστέλο για το FEB Spanish Cup την Κυριακή (8/9).

Η ασυνήθιστη αυτή τεχνική εκτέλεσης ελευθέρων βολών κίνησε την περιέργεια της Marca, που ρώτησε τον Αλεσάντρο Σκαριόλο, τι τον οδήγησε σε αυτή την επιλογή.

"Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική το καλοκαίρι, γιατί με ενοχλούσε το γόνατό μου. Αισθάνθηκα πιο άνετα έτσι και τα ποσοστά ευστοχίας μου ήταν καλά, οπότε αποφάσισα να την υιοθετήσω. Η μητέρα μου (σσ. η Μπλάνκα Άρες, μία θρύλος του μπάσκετ γυναικών στην Ισπανία) που δίνει ιδιαίτερο βάρος σε τεχνικά ζητήματα και στις ελεύθερες βολές, ήταν τρομοκρατημένη με το νέο μου στιλ. Όμως πάντα λέω ότι το σημαντικό είναι να βάζεις τις βολές, ακόμα κι αν έχεις γυρισμένη την πλάτη σου στο καλάθι", εξήγησε ο νεαρός γκαρντ.

TAGS VIRAL ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ