ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ υπέστη ρήξη έσω συνδέσμων στο δεξί γόνατο: Χάνει το Final Four και τα playoffs της Liga Endesa

Ο Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ υπέστη ρήξη έσω συνδέσμων στο δεξί γόνατο: Χάνει το Final Four και τα playoffs της Liga Endesa
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ρήξη έσω συνδέσμων στο δεξί γόνατο υπέστη ο Γκάμπριελ Ντεκ. Χάνει το Final Four της EuroLeague, όπου η Ρεάλ θα παίξει με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα playoffs της Liga Endesa.

Οι φόβοι των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ντεκ στην 4η περίοδο της εκτός έδρας αναμέτρησης του πρωταθλήματος με τη Βαλένθια ήταν τελικά δικαιολογημένοι.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο Αργεντινός φόργουορντ υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Final Four της EuroLeague, εκεί όπου η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (24/5, 22:00), ούτε και στα επερχόμενα playoffs της Liga Endesa.

Την τρέχουσα σεζόν ο Ντεκ μέτρησε 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 21'13" σε 28 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην ACB είχε 8.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 τελικές πάσες αγωνιζόμενος για 20'49" σε 23 αναμετρήσεις.

Να θυμήσουμε πως ο Ντεκ είχε απουσιάσει και από το περσινό Final Four, καθώς είχε τραυματιστεί στη σειρά των playoffs με την Παρτίζαν, με τον Τσους Ματέο να στέκεται στην ειρωνεία της τύχης, αναφέροντας μετά τον τραυματισμό του παίκτη του στο ματς με τη Βαλένθια: "Όλη την σεζόν τον προστατεύαμε και τώρα που φτάσαμε στο τέλος της σεζόν συνέβη σε αυτόν το ίδιο με πέρυσι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ