ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο SPORT24: "Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, ένιωσα αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το όραμα του Σάκοτα"

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο SPORT24: "Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, ένιωσα αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το όραμα του Σάκοτα"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Ο Γκραντ Γκόλντεν αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην ΑΕΚ Betsson στο ζωγραφιστό και μίλησε στο SPORT24 για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στην Ένωση.

Ο Γκραντ Γκόλντεν αποτελεί καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Betsson και έρχεται να προσφέρει λύσεις στη θέση "5" για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο 26χρονος ψηλός μίλησε στο SPORT24 για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, δείχνοντας να απολαμβάνει το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα και την Ένωση.

"Η πόλη είναι όμορφη. Πολύ καλό μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Η ομάδα είναι φοβερή, η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες. Όλα είναι τέλεια μέχρι στιγμής. Το απολαμβάνω πραγματικά. Είναι πολύ διασκεδαστικό μέχρι στιγμής", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού ψηλού.

Η ΑΕΚ είναι ιστορικό κλαμπ

Το τηλεφώνημα που είχε ο ίδιος με τον προπονητή της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, ήταν καθοριστικό στην τελική λήψη της απόφασης για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

"Είναι ιστορικό κλαμπ, έχει σπουδαία ιστορία, σπουδαίους οπαδούς. Μίλησα με τον κόουτς στο τηλέφωνο, όταν προσπαθούσα να αποφασίσω που θα πάω. Ένιωσα αυτοπεποίθηση, σίγουρος για το όραμά του, με τα παιδιά που επέστρεψαν από πέρυσι, τους καινούργιους που υπογράψαμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας".

IQ και ικανότητα στις πάσες

Ο Γκόλντεν μίλησε στο SPORT24 για στοιχεία που θα προσφέρει στο παιχνίδι της Ένωσης, κάνοντας λόγο για το IQ του και την ικανότητά του να πασάρει τη μπάλα.

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο SPORT24: "Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, ένιωσα αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το όραμα του Σάκοτα"
SPORT24

"Νομίζω το IQ μου, η ικανότητά μου στις πάσες, είναι τα δύο πράγματα που με κάνουν να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους ψηλούς. Το επίπεδο της ικανότητάς μου να πασάρω τη μπάλα και η δημιουργία μου για τους άλλους βοηθάει. Μπορώ να το δείξω, να βάλω τους συμπαίκτες μου σε καλές καταστάσεις", ήταν τα λόγια του Αμερικανού.

Όσο για το το αν ονειρεύεται να κερδίσει τίτλους με την ΑΕΚ... "Ναι. Προφανώς υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τους οπαδούς, από όλους. Όπως είπα είναι ένα ιστορικό κλαμπ, νομίζω ότι τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να βρούμε χημεία. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας, οπότε ανυπομονώ".

Περιμένω να πάω σε μερικά παιχνίδια της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο

Ο Γκραντ Γκόλντεν έχει ιδιαίτερη αγάπη και για το ποδόσφαιρο, πέρα από το μπάσκετ και δήλωσε πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και να επισκεφτεί και το ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια... "Έχω ακούσει ότι είναι παθιασμένοι, φωνάζουν δυνατά και είμαι ενθουσιασμένος να το δω.

Έχω ακούσει, μου έχουν πει τα πάντα για αυτό όταν ήρθα, σίγουρα περιμένω να πάω σε μερικά παιχνίδια φέτος (σ.σ. στο ποδόσφαιρο). Ανυπομονώ"

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ