ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκριγκόνις για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό AKTOR: "Γράψαμε ιστορία, χαίρομαι που θα είμαι για χρόνια εδώ"

Γκριγκόνις για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό AKTOR: "Γράψαμε ιστορία, χαίρομαι που θα είμαι για χρόνια εδώ"
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού AKTOR για την τριετή επέκταση της συνεργασίας του με το τριφύλλι έως το 2027.

Ο Μάριους Γκριγκόνις, όπως είναι εδώ και μήνες γνωστό, θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό AKTOR έως το 2027 και ο Λιθουανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων, για την παραμονή του στο τριφύλλι, τη σεζόν που πέρασε, αλλά και εκείνη που έρχεται.

Η επέκταση της συνεργασίας του με τους πράσινους ήταν γνωστή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο πλέον πήρε επίσημη μορφή και ο Γκριγκόνις έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του τριφυλλιού, εκφράζοντας τα συναισθήματά του.

Θυμίζουμε ότι η πράσινη ΚΑΕ έπραξε κάτι ανάλογο με την υπόθεση του Γκραντ, μία μέρα νωρίτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2027: "Σημαίνει πολλά. Σημαίνει κατά βάση πως το κλαμπ μου έδειξε σεβασμό για τη δουλειά που κάνω στην ομάδα, πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα. Παράλληλα, είναι κάτι που δίνει σταθερότητα και ευτυχία στην οικογένειά μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Αθήνα σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και χαιρόμαστε που θα είμαστε για χρόνια εδώ".

Για την περσινή σεζόν: "Μετά από αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν σαφώς και περίμενα μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά όχι και να τα πάρουμε όλα στην πρώτη μας χρονιά ως μια νέα ομάδα. Γράψαμε ιστορία που θα μείνει για πάντα γραμμένη στο μυαλό του κόσμου".

Για την επόμενη χρονιά: "Οι στόχοι νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι: να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τουλάχιστον".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί θα πάμε και πάλι δυνατά την επόμενη σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ