ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς στο SPORT24: "Ο Πανιώνιος έλειψε πολύ"

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς στο SPORT24: "Ο Πανιώνιος έλειψε πολύ"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στη Stoiximan Basket League και ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχίας, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς μίλησε στο SPORT24 για την άνοδο του Ιστορικού.

Ο Πανιώνιος πήρε την πολυπόθητη άνοδο στη Stoiximan Basket League, καθώς λύγισε τον Ηρακλή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ιστορικού καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στο παιχνίδι με τον Γηραιό, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, μίλησε στο SPORT24 μετά το φινάλε του αγώνα, για την επιστροφή των κυανέρυθρων στη Stoiximan Basket League.

Ο 27χρονος γκαρντ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, έχοντας κομβική συνεισφορά με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ωθώντας την ομάδα του στη μεγάλη νίκη.

Είναι μεγάλη επιστροφή για τον Πανιώνιο, πέρασε δύσκολα

"Είναι μεγάλη επιστροφή για την ομάδα του Πανιωνίου. Πέρασε δύσκολα. Η χρονιά για εμάς ήταν όντως πολύ δύσκολη με πολλούς τραυματισμούς. Βγήκαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα στις 30 αγωνιστικές, που για να το καταφέρεις αυτό, όπως αποδείχθηκε ήταν πάρα πολύ δύσκολο, με καλές ομάδες που απέναντί σου είχαν κίνητρο", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του γκαρντ των κυανέρυθρων μετά το παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να κλειδώσει την άνοδο, καθώς ηττήθηκε από τον Μίλωνα στο πρώτο παιχνίδι του Final Four. Αυτό προσέθεσε μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες του Λυκογιάννη, ωστόσο όπως δήλωσε ο Μιλεντίγιεβιτς, η ομάδα έμεινε μία γροθιά...

"Καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι. Μείναμε μία γροθιά. Χάσαμε από τον Μίλωνα στο πρώτο παιχνίδι του Final Four, αλλά σήμερα αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Α1 κατηγορία, μετά από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως έγινε. Στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα έβαλε μεγάλα σουτ και έπαιξε μεγάλες άμυνες.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για όλο το τιμ, για τον κόσμο του Πανιωνίου. Είμαι περήφανος γιατί υπήρχε πίεση. Υπήρχε πίεση μετά τον Μίλωνα, αλλά εμείς μείναμε μία γροθιά και βγάλαμε τη σκληράδα που έπρεπε στο γήπεδο".

Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα, έλειψε πολύ

Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έλειψε από τη μεγάλη κατηγορία, με τον περιφερειακό της ομάδας της Νέας Σμύρνης να εξηγεί τη σημασία της επιστροφής των κυανέρυθρων στα σαλόνια...

"Αυτή η ιστορική ομάδα έλειψε πάρα πολύ κατά τη γνώμη μου. Είναι μία πολύ ιστορική ομάδα, έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες, όπως ο Φάνης (σ.σ. Χριστοδούλου), ο Μπόμπαν (σ.σ. Γιάνκοβιτς), τεράστια ονόματα, που έχουν καταφέρει τον Πανιώνιο να τον έχουν σε υψηλές θέσεις και να έχουν κάνει στην Ευρώπη πορεία πολύ σημαντική".

"Τώρα ξεκούραση και θα μιλήσουμε. Δεν ξέρω πότε θα γίνει το ραντεβού με τους προέδρους, θα μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε το καλοκαίρι", ήταν το σχόλιο του Μιλεντίγιεβιτς μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν για τον Πανιώνιο.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ