NBA

Ο Ίφι Λούντμπεργκ αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε πρόταση των Μπόστον Σέλτικς

Ο Ίφι Λούντμπεργκ αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε πρόταση των Μπόστον Σέλτικς
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τον σημαντικό ρόλο που του έδωσε η Παρτίζαν προτίμησε ο Ίφι Λούντμπεργκ, από τη 15η θέση στο ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς.

Δύο χρόνια μετά από το φλερτ με τους Φοίνιξ Σανς, ο Ίφι Λούντμπεργκ αποκάλυψε πως πριν από μερικές ημέρες αρνήθηκε πρόταση των Μπόστον Σέλτικς για να μετακομίσει από τη Βίρτους Μπολόνια στην Παρτίζαν.

"Οι άνθρωποι της Βοστώνης ήταν τίμοι και ξεκάθαροι απέναντί μου. Θα ήμουν ο 15ος παίκτης του ρόστερ, κυρίως ένας παίκτης για την προπόνηση. Χωρίς εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, χωρίς εγγυημένες ευκαιρίες. Δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει πια, θέλω απλώς να βρίσκομαι στο παρκέ" ήταν τα λόγια του Σουηδού γκαρντ στην TV 2 SPORT.

"Η Παρτίζαν με είχε στο στόχαστρό της εδώ και καιρό, τα προηγούμενα χρόνια μιλήσαμε αρκετές φορές. Αυτή ήταν η τρίτη και η τυχερή. Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. Μπορώ να πω πολλά καλά γι' αυτή την ομάδα, η οποία ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού μου. Με θέλουν στη θέση του πόιντ γκαρντ, που μου αρέσει κι εμένα περισσότερο" πρόσθεσε ο Λούντμπεργκ.

Στη σεζόν 2023/24 ο 29χρονος μπασκετμπολίστας είχε 9.4 πόντους (55% στο δίποντο, 34% στο τρίποντο, 73% στις βολές), 2.1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 8.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 19:17 σε 35 αγώνες της EuroLeague.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ