ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24 για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Ήθελε να τους προσέχει όλους και να τους δείχνει αγάπη"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24 για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Ήθελε να τους προσέχει όλους και να τους δείχνει αγάπη"
SPORT24

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο SPORT24 στο πλαίσιο του gala για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", που θα διεξαχθεί αύριο (21/9) στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR διοργάνωσε gala μία μέρα πριν τη διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο SPORT24 για αυτό το μεγάλο γεγονός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η περσινή σεζόν νομίζω είναι παραμυθένια. Όλα αυτά που συνέβησαν ήταν τόσο όμορφα για εμάς, για τον σύλλογο, για τον κόσμο, αλλά ανήκει στο παρελθόν πλέον δυστυχώς. Προφανώς το τουρνουά αυτό, προς τιμήν του κύριου Παύλου είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για όλους μας, για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και για τον κόσμο. Όλοι ξέρουμε την προσφορά του κύριου Παύλου στον Παναθηναϊκό, την αγάπη που είχε για την ομάδα και τον τρόπο που συμπεριφερόταν σε όλους. Για αυτό είναι για πάντα στις καρδιές μας και νομίζω ότι είναι τόσο όμορφο που γίνεται ένα ξεχωριστό event στο Καλλιμάρμαρο προς τιμήν αυτού του πολύ ξεχωριστού ανθρώπου".

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Νομίζω ότι όλοι ξέρουν αυτά που έχει πετύχει και πράγματα που έχει κάνει για την ομάδα, με τον Παναθηναϊκό, έχει δώσει και την ψυχή του. Εμένα αυτό που μου έχει μείνει πάντα όταν τον κοιτούσα στα μάτια έβλεπες μία καθαρότητα στο βλέμμα του, έβλεπες έναν άνθρωπο αγνό. Έβλεπες έναν άνθρωπο που θέλει να δώσει αγάπη, θέλει να βοηθήσει. Είχε πολύ δυνατά το πνεύμα της οικογένειας και αυτό το έβγαζε και στην ομάδα και συμπεριφερόταν σε όλους να να είναι οικογένειά του. Ήθελε να προσέχει όλους, τους πάντες, τον πρώτο άνθρωπο που ήταν στην ομάδα μέχρι τον τελευταίο και να του δείχνει αγάπη. Η καθαρότητα στο βλέμμα του είναι αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ από όλα".

Για τη νοοτροπία της ομάδας φέτος: "Φέτος το mindset είναι να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην κορυφή προφανώς. Δεν είναι μυστικό, δεν είναι κρυφό. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί και είναι ακόμα καλύτερη από πέρυσι. Προφανώς θέλουμε χρόνο για να ενταχθούν και οι καινούργιοι παίκτες για να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε. Έχει δυναμώσει αρκετά και η Ευρωλίγκα και οι υπόλοιπες ομάδες, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή. Πρώτα ο Θεός να έχουμε υγεία, να έχουμε και τύχη γιατί χρειάζεται καμιά φορά στον αθλητισμό και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα και φέτος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ