ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής απέκτησε τον Βασίλη Βρεττά, αφού υπέστη ρήξη χιαστού ως μέλος της προετοιμασίας της ομάδας

Ο Ηρακλής απέκτησε τον Βασίλη Βρεττά, αφού υπέστη ρήξη χιαστού ως μέλος της προετοιμασίας της ομάδας
IRAKLIS BC

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Βρεττά (27 ετών, 1.97μ.), που υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία της ομάδας.

Σε μια κίνηση που αναδεικνύει το αθλητικό ιδεώδες και τις αρχές που οφείλουν να χαρακτηρίζουν τον αθλητισμό προχώρησε ο Ηρακλής, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βασίλη Βρεττά (27 ετών, 1.97μ.).

Ο 27χρονος φόργουορντ ακολουθούσε την προετοιμασία του "Γηραιού" ως ενεργό μέλος της, χωρίς, ωστόσο, να έχει υπογράψει στους κυανόλευκους. Ο Βρεττάς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος σε μια από τις προπονήσεις, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι του Ηρακλή κινητοποιήθηκαν αμέσως και πρόσφεραν συμβόλαιο στον Έλληνα αθλητή, καλύπτοντας και τη χειρουργική επέμβαση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Βρεττά, ο οποίος στάθηκε άτυχος στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο γιατρός του ΗΡΑΚΛΗ, Δημήτρης Γιαννακοβίτης θα αναλάβει να χειρουργήσει τον αθλητή και η ομάδα θα βρίσκεται στο πλευρό του και θα τον περιμένει μέχρι την πλήρη επάνοδό του στα παρκέ. “Θέλω να ευχαριστήσω τον ΗΡΑΚΛΗ, που με αυτή τη κίνηση δείχνει πόσο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος είναι. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, δήλωσε ο Βρεττάς, μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr.

Ο Βασίλης Βρεττάς γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,97 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards.

Ο 26χρονος παίκτης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στη ΜΕΝΤ κι έχει αγωνιστεί σε ΣΑΑΚ Ανατόλια (2014-2016 στη Β’ Εθνική), Ερμή Αγιάς (2016-2018 στην Α2), Γ.Σ. Φαρσάλων (2018-2019 στη Β’ Εθνική), ΑΠΑΣ Νάξου (2019-2020 στη Β’ Εθνική), Ευκαρπία (2020-2021) και Νίκη Βόλου (2021-2023 στη Β’ Εθνική)".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ