NBA

Ο Κάιλ Λάουρι ανέβηκε στην 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία των Ράπτορς

Ο Κάιλ Λόουρι πασάρει την μπάλα στη διάρκεια του αγώνα των Τορόντο Ράπτορς
Ο Κάιλ Λάουρι πασάρει την μπάλα Ⓒ 2021 CHARLES KRUPA / ASSOCIATED PRESS

Ο Κάιλ Λάουρι σημείωσε ακόμα ένα επίτευγμα με την φανέλα των Ράπτορς, αφού στον αγώνα με τους Χοκς ξεπέρασε τον Κρις Μπος και ανέβηκε στην 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Κάιλ Λάουρι ξέρει ότι ενδεχομένως σε μερικές ημέρες να μην ανήκε πλέον στους Ράπτορς, οι οποίοι σκέφτονται να τον ανταλλάξουν. Στο μεταξύ ωστόσο, πρόλαβε να σημειώσει ακόμα ένα επίτευγμα με την φανέλα της ομάδας.

Στον αγώνα του Τορόντο με τους Χοκς (ήττα με 120-121) ο Λάουρι σημείωσε 17 πόντους (και 12 ασίστ), κάτι που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον Κρις Μπος και να ανέβει στην δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία των Ράπτορς, φτάνοντας τους 10.285 πόντους. Μοναδικός παίκτης που είναι πάνω από τον Λάουρι είναι ο - κολλητός του- ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 13.296 πόντους.

Ο Λάουρι εκτός από 2ος σκόρερ στην ιστορία των Ράπτορς είναι ακόμα πρώτος πασέρ, πρώτος στα κλεψίματα, πρώτα στα εύστοχα τρίποντα και δεύτερος σε αγώνες και λεπτά συμμετοχής, έχοντας σημαδέψει στην ιστορία της ομάδας, με αποκορύφωμα την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2019.

Οι πρώτοι 5 σκόρερ στην ιστορία των Ράπτορς είναι οι εξής:

Ονοματεπώνυμο Πόντοι
ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν 13.296
Κάιλ Λάουρι 10.285
Κρις Μπος 10.275
Βινς Κάρτερ 9.420
Αντρέα Μπαρνιάνι 6.581

Photo Credits: ⓒ 2021 Charles Krupa / Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ