ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Καλάθης αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε: "Χαρούμενος που φόρεσα αυτή τη φανέλα"

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  - . (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε η θητεία του στη Φενέρμπαχτσε, με δηλώσεις του μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Ο Νικ Καλάθης στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε και μετά από την απονομή του τίτλου επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με δηλώσεις του στον απόηχο του τέταρτου τελικού με την Εφές.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε ένα τέτοιο γκρουπ παικτών, ήμασταν σαν οικογένεια. Συμπεριφερόμασταν σαν οικογένεια. Κάθε ένας από εμάς έπαιζε για όλους, ήμασταν πραγματική ομάδα. Φυσικά είμαι λίγο στενοχωρημένος, λάτρεψα να παίζω μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους. Τουλάχιστον φεύγω με καλές συνθήκες. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μού έδωσε η Φενέρμπαχτσε. Είμαι πολύ χαρούμενος που φόρεσα αυτή τη φανέλα", σημείωσε ο Έλληνας γκαρντ, που αποχαιρέτησε την Ulker Sports Arena μετά από δύο σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καλάθης έχει συνδεθεί με τη Μονακό, καθώς αναζητά τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του. Ο διεθνής περιφερειακός μέτρησε 7.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 23'42" μέσο όρο σε 38 αναμετρήσεις στην EuroLeague. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας κατέγραψε 5.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ ανά 22'4" μέσο όρο σε 21 ματς.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ