ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Καμπόκλο ψάχνεται για NBA και η Παρτίζαν μπορεί να βάλει στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ, αν ο Βραζιλιάνος φύγει

Ο Καμπόκλο ψάχνεται για NBA και η Παρτίζαν μπορεί να βάλει στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ, αν ο Βραζιλιάνος φύγει
ABA LEAGUE J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Μπρούνο Καμπόκλο προπονήθηκε στο Λας Βέγκας μπροστά σε 17 στελέχη ομάδων του NBA και η Παρτίζαν καλοβλέπει τη μετακόμισή του στης ΗΠΑ, καθώς σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να εισπράξει αποζημίωσης της τάξης του 1 εκατ. ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση του Προολυμπιακού Τουρνουά στη Ρίγα και λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ο Μπρούνο Καμπόκλο ξέκλεψε λίγο χρόνο για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να αναζητήσει μπασκετική στέγη στο NBA.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος σέντερ, που έδειξε τάσεις φυγής από την Παρτίζαν, όταν άφησε την ομάδα του ξεκρέμαστη εν μέσω τελικών του σερβικού πρωταθλήματος, κανόνισε ένα ιδιωτικό work-out στο Λας Βέγκας, παρουσία 17 εκπροσώπων ομάδων από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Παρά την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, η Παρτίζαν δεν είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύσει τον Καμπόκλο, όπως έχει τονίσει προς άπαντες μέσα από ανακοίνωσή της. Αν, βέβαια, ο 28χρονος ψηλός βρει την ευκαιρία που τόσο λαχταρά στο NBA, τότε η Παρτίζαν θα αποζημιωθεί με ένα ποσό της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mozzart Sport. Η εν λόγω συνθήκη θα ευνοήσει και τις δύο πλευρές, βάζοντας τέλος σε έναν αν μη τι άλλο προβληματικό γάμο.

Στην rookie σεζόν του στην EuroLeague ο Καμπόκλο μέτρησε 9.4 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά 19'23" συμμετοχής σε 27 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ