EUROLEAGUE

Ο Καούν... κουράστηκε

Ο Καούν... κουράστηκε

Ο Σάσα Καούν χαρακτήρισε τη φετινή περίοδο προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ ως "τη χειρότερη της καριέρας μου". Τι εννοούσε... ο σέντερ;

Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, για το Gloria Cup και μάλιστα απόψε (26/9) θα παίξεισ τον τελικό, εναντίον της Μάλαγα.

Για να φτάσει εκεί, νίκησε τη Φενέρμπαχτσε (98-75) την Τετάρτη (24/9) και αν το δείγμα ήταν πειστικό, ο Σάσα Καούν διαβεβαίωσε πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα " γιατί ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τους ρόλους μας και τη χημεία, υπό τις οδηγίες ενός νέος κόουτς". Ο διεθνής σέντερ των Ρώσων είπε και κάτι ακόμα: "Για εμένα, αυτή η προετοιμασία είναι δίχως δεύτερη σκέψη, μία από τις χειρότερες της καριέρας μου. Όλα τα παιδιά έχουν πίεση και όλοι είμαστε κουρασμένοι. Το περασμένο σαββατοκύριακο -όταν είχαμε ρεπό- μοιάζει σαν να ήταν... πριν ένα χρόνο, ενώ όταν γυρίζουμε στη Μόσχα, το Σάββατο (27/9) θα έχουμε μισό ρεπό. Για αυτό και επιμένω πως είναι δύσκολο να προσπαθήσετε να βρείτε στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίσουν φέτος το παιχνίδι μας. Όλοι προσπαθούμε ακόμα να βρούμε το ρόλο μας".

Ως προς τη νίκη επί της Φενέρ, επέμεινε ότι " ναι, παίξαμε καλά, αλλά θα επαναλάβω πως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να αφομοιώσουμε το στιλ του νέου προπονητή μας. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε αντίσταση από τη Φενέρμπαχτσε στο τέλος. Ήταν άλλωστε κάτι που έγινε στα ματς που δώσαμε και στη Θεσσαλονίκη -κρίθηκαν όλα στο τελευταίο λεπτό-, αλλά αυτή τη φορά ήμασταν έτοιμοι".

Τον ρώτησαν για τις συνέπειες της 13ετους καριέρας του Δημήτρη Ιτούδη δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προ της συνάντησης της Φενέρ με την ΤΣΣΚΑ. " Ήταν κατανοητό πως δεν ήταν ένα συνηθισμένο ματς για τον προπονητή μας. Και δεν ήταν τυχαίο ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία με τη Φενέρμπαχτσε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ