ΛΑΥΡΙΟ

Ο Τάισον Κάρτερ έμεινε για να ηγηθεί του Λαυρίου

Ο Τάισον Κάρτερ κατά την πρώτη χρονιά του στο Λαύριο
Ο Τάισον Κάρτερ κατά την πρώτη χρονιά του στο Λαύριο ΙΝΤΙΜΕ

Την παραμονή του Τάισον Κάρτερ για άλλον ένα χρόνο ανακοίνωσε το Λαύριο που κατάφερε να κρατήσει τον βασικό πυρήνα των επιθετικών συστημάτων του.

Με το "Guess who's back" του Σαββάτου το Λαύριο είχε φροντίσει να στρώσει το χαλί της... επιστροφής του Τάισον Κάρτερ και την Κυριακή έδωσε επίσημη μορφή στη συμφωνία παραμονής του.

Ο Αμερικάνος γκαρντ (1.93m), των 13.8 πόντων με σχεδόν 52% στο τρίποντο κατά την κανονική περίοδο της περσινής Stoiximan Basket League, είχε βγει στην αγορά με στόχο να βρει κάτι άλλο, εν καιρώ ωστόσο κατάλαβε ότι η παραμονή σ' ένα σύνολο που κατέχει ηγετικό ρόλο θα είναι η πλέον ωφέλιμη επιλογή για τη περαιτέρω μπασκετική ωρίμανσή του. Προηγουμένως δοκίμασε την τύχη του και στο Summer League του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ,

Ο Κάρτερ, αφήνοντας πίσω τα τέσσερα κολεγιακά χρόνια στο Μισισίπι Στέιτ, είχε την πρώτη επαφή του με τον επαγγελματισμό στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη κι από τη στιγμή που θα του δοθεί η ευκαιρία να προβάλει τον εαυτό του στο BCL πήρε την απόφαση να υπογράψει για άλλον ένα χρόνο.

Κατά την παρθενική χρονιά του στην Ευρώπη ήταν ο τρίτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 302 πόντους στο σύνολο, βοηθώντας εν τέλει το Λαύριο να φτάσει ως τους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Φυσικό ήταν οι "κιτρινομπλέ" να πανηγυρίζουν για τη διατήρηση ενός παίκτη με τα δικά του προσόντα.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ