ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κάτας θέλει στον Παναθηναϊκό Ζούσμαν και Νίμπο

Ο Αμερικανός σέντερ, Τζος Νίμπο
Ο Αμερικανός σέντερ, Τζος Νίμπο 2021 AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Με δηλώσεις του σε ισραηλινή ιστοσελίδα, ο Όντεντ Κάτας παραδέχθηκε πως θέλει στον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου τον Γιόβελ Ζούσμαν και τον Τζος Νίμπο (VIDEO).

Η σεζόν 2020/21 δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός δεν έχει προκριθεί στους τελικούς της Stoiximan Basket League (προηγείται 2-1 της ΑΕΚ στα ημιτελικά), όμως ο Όντεντ Κάτας σκέφτεται και την επόμενη περίοδο και γι' αυτή μίλησε στο Sport5, την κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα του Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός προπονητής παραδέχθηκε πως στο στόχαστρο των πράσινων βρίσκονται τόσο ο φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιόβελ Ζούσμαν (23, 2μ.01), όσο και ο σέντερ της Χάποελ Εϊλάτ, Τζος Νίμπο (23, 2μ.06) που κάνει σπουδαία χρονιά και δικαίως έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ακόμη και της EuroLeague.

Ο μεν Ζούσμαν μέτρησε 6.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας, όμως στη EuroLeague ο ρόλος του ήταν περιορισμένος (2.6 πόντοι, 1.5 ριμπάουντ ανά 13:34 σε 11 αγώνες). Ο δε Νίμπο είχε 13.5 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 19.9 ranking στο εθνικό πρωτάθλημα, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και θυμίζει αρκετά τον Χασάν Μάρτιν.

Όσο για τις φήμες περί επιστροφής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, ο Κάτας απάντησε πως "δεν έχω ακούσει το παραμικρό, υπάρχουν πάντως ονόματα που θα πήγαινα ο ίδιος στο αεροδρόμιο για να τα παραλάβω".

Photo credits: 2021 AP Photo/Mark Humphrey

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ